JCA dekok
Home

VVE en onderhoud

Veel huizen in Nederland hebben een VVE, een vereniging van eigenaren. Deze vereniging is voor mensen die in een bepaald blok wonen, of in dezelfde flat. Zij zorgen voor het onderhoud, dat deze geregeld word en uitgevoerd. Per maand betalen de huiseigenaren een gedeelte van deze kosten, deze kosten kunnen in der loop der jaren flink toenemen waardoor de maandlasten van een koophuis met VVE hoog uit kan vallen. Mocht u een huis willen kopen dan is het verstandig om dit van te voren uit te zoeken, zodat u niet voor een verassing komt te staan. 

De VVE wordt vaak beheerd door externe bedrijven of de woningcorporatie, deze zorgen ervoor dat er bij een storing het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. Het bedrijf Laan35 is verantwoordelijk voor verschillende services en zorgen voor onderhoud aan verschillende panden. Zo ook aan commerciële panden en huizen. Een service van Laan35 is het technisch beheer VVE, tijdens service zijn zij verantwoordelijk voor het onderhoud aan het pand en zorgen zij ervoor dat er u bij een storing direct geholpen wordt. Zij brengen de situatie snel in kaart, dit doen zij door middel van een software programma zodat alles duidelijk en overzichtelijk is. 

Een ander service die Laan35 aanbiedt is Projectmatig technisch beheer, deze service is grootschaliger, Laan35 pakt dan een heel project aan. Van onderhoud tot het vervangen van keukens en verbeteren van woningen. Ook asbestverwijdering valt onder deze service. Maar ook schilderen is voor Laan35 een service in dit pakket. Laan35 analyseert de situatie eerst, daarna als deze in kaart is gebracht stellen zij mogelijke verbeteringen op. Deze verbeteringen zijn op grond van de analyse, ook door hun jarenlange ervaring weten zij wat aangepakt moet worden. Na dit proces wordt er een offerte opgesteld en zorgen zij dat het werk gedaan wordt voor een scherpe prijs en dat de werkzaamheden met minimale overlast wordt uitgevoerd.

http://www.laan35.nl/