JCA dekok
Image default
Home

Waar kun je het goedkoopst een iPhone X refurbished kopen?

Refurbished iPhones worden de laatste jaren steeds meer gekocht door mensen. Dientengevolge groeit het aanbod van de gereviseerde iPhones ook. Zelfs de nieuwere modellen iPhones, zoals de iPhone X, XR en XS, zijn reeds in een gereviseerde variant aan te schaffen. Dat de prijzen van de refurbished iPhones lager liggen dan de nieuwprijs van hetzelfde toestel is niet zo verwonderlijk, maar binnen de verschillende refurbished bedrijven zit natuurlijk ook nog een prijsverschil. Waar kun je echter het goedkoopst een iPhone X, XR of XS kopen?

Hoe herken ik een betrouwbare leverancier van een refurbished iPhone?

Aangezien je een gereviseerd toestel aan gaat schaffen, wil je er wel zeker van zijn dat je een toestel bij een betrouwbaar bedrijf koopt. Om de betrouwbaarheid te checken, kun je twee dingen controleren. Ten eerste de klantenreviews op de site van een bedrijf. Bij veel klantenrecensies en hoge punten van de klanten kun je ervan uitgaan dat een bedrijf betrouwbaar is en een goede productkwaliteit aflevert. Een tweede controle die je kunt doen, is nagaan of een bedrijf het keurmerk Refurbished draagt van Techniek Nederland. Het keurmerk geeft je de garantie dat de telefoon die je koopt van een hoogwaardige kwaliteit is.

 

Welke erkende refurbished bedrijven zijn er?

Voor een goede gereviseerde iPhone kun je terecht bij refurbished bedrijven  Mobico, Forza, Leapp, IUsed, Renewd, Swoop en FixjeiPhone. Naarmate de vraag naar refurbished bedrijven groeit, zullen er meer bedrijven aan deze lijst toegevoegd worden. Het keurmerk Refurbished van Techniek Nederland geldt momenteel alleen nog voor iPhones, omdat die het meest verkocht worden onder de refurbished bedrijven. Naast iPhones kun je ook andere Apple producten gereviseerd kopen, zoals iPads en MacBooks, en professionele Windows computers. 

Bij welk erkend refurbished bedrijf kun je het goedkoopst de iPhone X kopen?

Bij het bedrijf Mobico kun je het voordeligst een iPhone X, XR of XS kopen. Het duurst is IUsed wat betreft de iPhone X en de XR. Het bedrijf Renewd heeft de duurste iPhone XS van €880. Alle bovenstaande refurbished bedrijven bieden wel een twee jaar garantieperiode aan voor hun toestellen.