JCA dekok
Image default
Home

Handige auto gadgets

Auto rijden kan soms aardig lastig zijn. Gelukkig wordt auto rijden steeds en steeds makkelijker. Dit komt door alle technologische verbeteringen die auto’s ondergaan. We zijn zelfs onderweg naar een zelfrijdende auto die zowat geen fouten kan maken. Ben je nu benieuwd wat voor handige snufjes auto’s kunnen hebben? Wil je hierop letten bij het kopen van een nieuwe auto? Lees dan vooral verder. Ik ga namelijk in deze blog een aantal technologische snufjes bespreken die auto’s tegenwoordig hebben en die heel handig kunnen zijn.

Achteruitrijcamera
Keren, parkeren en manoeuvreren kan soms pittig lastig zijn met autorijden. Je hebt hier nu wel een tool voor die dit een stuk gemakkelijker maakt. Met een achteruitrij camera zie je via een monitor in je auto precies wat er achter je auto gebeurt. Op deze manier heb je een veel beter zicht rondom je auto. Nu hoef je niet meer geforceerd over je schouder te kijken en te passen en meten of het allemaal wel lukt. Met de achteruitrij cameras kan je precies zien hoeveel ruimte je nog hebt en of alles nog goed gaat. Een uitstekende manier om parkeren te vergemakkelijken en stilstand of schade aan je auto te voorkomen.

Cruis control
Als je hele lange stukken met de auto rijd, kan cruise control een zeer handig en leuke optie voor je zijn. Met cruise control wordt de snelheid automatisch behouden tijdens het rijden. Je kan dan heerlijk even je voet van het gaspedaal afhalen. Een zeer handige optie als je bijvoorbeeld urenlang op de snelweg moet rijden en je voet moe wordt van het continu op het gaspedaal staan. Cruise control is ook helemaal niet gevaarlijk, want als je remt of je voet weer op het gaspedaal zet gaat die automatisch van de cruise control af. Buiten deze twee dingen zijn er nog een hoop leuke en handige gadgets voor je auto.

http://achteruitrijcamerawinkel.nl