JCA dekok
Image default
Home

Corona besmettingen voorkomen

Het corona virus is nog altijd in volle gang. De besmettingen nemen nog altijd toe en de ic’s zitten nog aardig vol. Het is daarom van belang dat nu het einde vrijwel in zicht is we allemaal nog extra ons best gaan doen om de corona besmettingen naar beneden te halen. Hoe eerder dat gebeurt hoe eerder we weer leuke dingen mogen gaan doen en de maatregelen verder versoepelt worden. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat er zo min mogelijk mensen besmet raken? In deze blog een aantal voorbeelden over hoe je het aantal besmettingen zo kleine mogelijk kunt houden.

Afstand houden
De meeste effectieve maar ook zeker wel moeilijke manier is gewoon 1,5 meter afstand houden. Ik snap dat dit zeer lastig is om te doen. Je wilt namelijk als je bij vrienden of familie bent gewoon lekker gezellig kletsen en dichtbij elkaar staan. Maar om echt weer zo snel mogelijk alles te kunnen doen en de corona onder de duim te houden, is het erg van belang dat we met z’n alle toch zoveel mogelijk afstand proberen te houden. Liever even een tijdje wat meer afstand houden, dan geen afstand houden en pas veel later versoepelingen krijgen.

Digitaal ontvangen
Als bedrijf zijnde zijn er ook nog wel een aantal manieren om de corona besmettingen zo klein mogelijk te houden. Zo kan je bijvoorbeeld met behulp van een bezoekerregistratiesysteem mensen digitaal ontvangen zonder dat je daar een receptie bij nodig hebt. Door de onbemande receptie en het contactloos aanmelden wordt fysiek contact zoveel mogelijk beperkt. Doordat je met minder mensen in aanraking komt en jezelf geheel contactloos aanmeld, zullen er minder mensen besmet worden met het corona virus.

Dit zijn de laatste lootjes probeer met z’n alle zoveel mogelijk manieren te bedenken om de besmettingen naar beneden te halen. Doe even allemaal je best en dan zijn we er na de zomer vanaf.

http://economy.nl