JCA dekok
Image default
Home

Hekwerk en houten poorten

Royal Fence is dé totaalleverancier wanneer het gaat om uw hekwerk en houten poorten! Hetgeen ons en onze producten zo bijzonder maakt is het feit dat wij al onze producten op maat maken en dat onze prijs- kwaliteitverhouding zeer goed is! 

Wanneer u op zoek bent naar een hekwerk en/of houten poorten voor bij u thuis, bij uw bedrijf, op uw erf of zelf voor een omheining van uw land of weide, zoek dan niet verder want bij ons bent u op het juiste adres. 

Op onze website hebben wij reeds een groot aantal verschillende hekwerken en houten poorten geplaatst. Al deze voorbeelden kunt u door het gebruik van de calculator samenstellen zodat deze aan uw eigen behoefte voorziet. 

Zo kunnen we een enkele looppoort of hek leveren, kunnen we dubbele hekken inclusief palen leveren en kunnen we bijvoorbeeld een dubbel hekwerk met houten poort en looppoort inclusief palen leveren. 

Mogelijkheden 

Scharnieren  

Bij ons is het mogelijk om, tegen meerprijs,  in plaats van eikenhout te kiezen voor iroko-hout. Daarnaast kunt u bepalen waar de scharnierpunten van de hekken moeten zitten. Wilt u bijvoorbeeld dat uw dubbele hekwerk van u af of naar u toe draait bij het openen? Tevens kan er bij een enkele houten poort gekozen worden voor de scharnieren rechts, óf de scharnieren links. Het ligt er maar net aan welke kant u wenst dat uw houten poort op gaat draaien. 

Houten palen 

Wanneer het gaat over de keuze voor de houten palen die gebruik zullen worden voor uw hekwerk en houten poort, kan er gekozen worden voor eikenhouten palen of palen gemaakt van Azobé.  

Tevens kunt u de dikte van de palen van uw hekwerk en houten poort bepalen. Vaak wordt er gekozen voor de standaard dikte van 18x18cm, maar wanneer u gebruik wenst te maken van automatische hekbediening, adviseren wij houten palen met een dikte van 20x20cm. 

Hoogte en breedte 

Natuurlijk kunt u kiezen voor verschillende breedtes en hoogtes voor uw hekwerk of houten poort. De beschikbare hoogtes en breedtes zijn verschillend per product dat u aan zou willen schaffen. Wanneer u precies wilt weten welke mogelijke hoogtes en breedtes beschikbaar zijn, klik dan op het hekwerk van uw keuze en klik op onze calculator ‘stel jouw hek samen’.  

Beslag 

Wanneer u een hekwerk of houten poort plaatst of laat plaatsen, heeft u natuurlijk beslag nodig. Wij bieden een aantal verschillende pakketten aan zoals een standaard beslag, verzwaard en verstelbaar beslag of zelfs een verzwaard, verstelbaar beslag met cilinderslot en klinkstel

Deze laatste twee pakketten zijn naast de gewone ‘zilveren’ kleur ook in zwart te bestellen voor een andere look! 

Plaatsen 

Voordat u uw hekwerk en/of houten poort(en) kan plaatsen, moeten deze natuurlijk op de plaats van bestemming komen. Het is mogelijk om uw bestelling bij ons af te (laten) halen in Zuidwolde, maar het is ook mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen door ons of onze partner.  

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw bestelling door ons te laten bezorgen én te laten plaatsen! Wij zullen dan ook standaard uw eikenhouten palen in teer zetten om houtrot net onder de maailijn tegen te gaan. 

Voor meer informatie omtrent onze hekwerken en houten poorten bezoekt u onze website www.royalfence.nl.  

https://www.royalfence.nl/assortiment/hekken-poorten