JCA dekok
Home

Steenstrips

Steenstrips worden steeds vaker gebruikt in het interieur van het huis. Je ziet het steeds vaker in de woonkamer en de keuken maar wat is het eigenlijk en waar kun je steenstrips allemaal kopen?

Wat is het?

Steenstrips worden vooral van bakstenen gemaakt. Steenstrips zijn natuurlijk niet zo groot als gewone bakstenen. Ze komen in kleinere maten en hierin zijn er dan ook meerdere kleine maten. Je kunt met steenstrips het huis ook goed isoleren wat weer een voordeel is van het gebruiken van steenstrips. Ze komen ook in veel verschillende kleuren waarmee je leuke combinaties kunt maken. De meeste mensen bedekken een muur of twee met steenstrips om zo het huis een natuurlijke look te geven.

Waar kun je het kopen?

Je kunt steenstrips in haast elke winkel vinden waar ze ook tegels verkopen. De steenstrips vallen namelijk ook in de categorie. Je ziet ze dus vooral in doe het zelf winkels liggen. Je kunt steenstrips ook online kopen. Je kunt ze dan thuis laten bezorgen of je kunt ze zelf ophalen. Je hebt online bovendien meer keuze uit steenstrips en betaal je ook een stuk minder. Voor meer informatie over steenstrips kun je terecht op de onderstaande websites.