JCA dekok
Image default
Home

Jacuzzi, duurzaam & betaalbaar

Bij bubbelbaden denkt men vaak aan luxe baden die alleen mensen met een volle portemonnee kunnen betalen. Het beeld van een jacuzzi in de tuin en/of badkamer is voor velen een luxeartikel die pas gekocht kan worden als er een bepaalde status is bereikt. Echter, niets is minder waar. De opblaasbare bubbelbaden van opblaasbare-bubbelbaden.nl zijn er in vele maten en vormen. Door dit bedrijf is de comfort van een bubbelbad niet louter beschikbaar voor personen van de hogere stand. De baden zijn niet alleen scherp geprijsd maar ook van hele goede kwaliteit. Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar, het 4 persoons of 6 persoons bubbelbad. Het bedrijf verkoopt de baden van het merk Intex. Dit is een merk wat bekend is in heel Europa en daarnaast ook een naam van duurzaamheid en kwaliteit heeft meegekregen. Deze twee bubbelbaden zijn per grootte ook nog in twee verschillende vormen te verkrijgen; de ronde of achthoekige vorm. De duurzaamheid van de opblaas jacuzzi komt omdat ze jarenlang zijn getest door Intex. 

 

Het assortiment van oplaasbare-bubbelbaden.nl is als volgt opgebouwd.

Allereerst biedt het bedrijf de 4 en 6 persoons baden aan. Zoals eerder gezegd zijn deze modellen beschikbaar in verschillende vormen. De baden zijn dus allemaal van het merk Intex. Er is voor dit bedrijf gekozen omdat de opblaasbare jacuzzi is uitgerust met een fiber-tech technologie. Dit zorgt voor een sterker materiaal en uiteindelijk gaat uw bubbelbad een stuk langer mee. Daarnaast is het bedienen van de baden een appeltje eitje. De baden zijn uitgerust met een gemakkelijke bediening.

 

Daarnaast zijn er ook opblaasbare bubbelbaden beschikbaar die zijn uitgerust met zogeheten jets. In deze baden wordt u dus niet alleen verwend door bubbels maar ook door een sterke waterstraal, ook wel jets. Er zijn hier weer twee soorten beschikbaar; baden met 4 of met 8 ‘hydro massagejets’. U hoeft niet bang te zijn voor bijkomende geluiden want de motoren van de jets maken bijna geen geluid.

 

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/