JCA dekok
Image default
Bedrijven

Zakelijke brieven Vertalen met bureau Enschede

Heeft u buitenlandse documenten en wilt u deze door een beëdigd vertaalbureau laten vertalen? Zoekt u dan niet verder, want bij ons vertaalbureau in Enschede bent u op het juiste adres. Ons vertaalbureau in Enschede zijn al jaren in het vak en heeft voldoende ervaring om elk document te vertalen. Gaat u verhuizen naar een niet Nederlands Sprekend land kunt u ook uw documenten van het Nederlands naar een andere taal bij ons laten vertalen. Onze beëdigde vertalers die al jaren in het vak zijn, zorgen niet voor teleurstelling. Van een diploma tot een cijferlijst tot een geboorteakte, u brengt het document dat u wilt vertalen naar ons vertaalbureau in  Enschede en wij doen de rest.

Welke diensten bieden wij allemaal?

Ons vertaalbureau in Enschede die al langer dan tien jaar in het vak zit en daardoor ook is uitgegroeid tot een vertrouwd vertaalbureau biedt verschillende diensten aan. U kunt bij ons vertaalbureau in Enschede terecht voor het vertalen van allerlei documenten van en naar het Nederlands. Ook kunt u een van onze tolken inhuren om persoonlijk voor u te vertalen. Het maakt niet wat voor evenement u geeft slechts aan waar en wanneer en voor welke taal u een tolk nodig heeft en ons vertaalbureau in Enschede zorgt voor de rest. Naast een tolk inhuren kunt u ook gebruik maken van onze telefoonservice dienst, waarbij wij uw telefoontjes opnemen en de berichten naar u doorsturen.

Hoe zien de kosten eruit?

De kosten voor het vertalen van een document hangt helemaal van het document af. Is er veel geschreven dan zal dat u duurder kosten dan een document waar er heel weinig geschreven is. Voor meer informatie omtrent de kosten voor het vertalen van documenten kunt u altijd contact met ons vertaalbureau in Enschede opnemen. De kosten voor een tolk variëren ook in prijs net als het vertalen van documenten. Het hangt er helemaal van af hoelang u een tolk bij ons vertaalbureau in Enschede wilt inhuren. Voor de telefoonservice geldt hetzelfde. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen met ons vertaalbureau in Enschede