JCA dekok
Image default
Bedrijven

Bij deze specialist in aardbeien kun je de beste stekjes kopen

Als je wilt profiteren van het beste op het gebied van aardbeien, ga je naar de teler Van den Wijngaart B.V. in Ulvenhout. Dit bedrijf is al jarenlang het vaste adres voor aardbeien voor menig bedrijf en particulier. Dankzij de diverse sorteringen die deze specialisten faciliteren, geniet je hier het hele jaar door van verse aardbeienplanten. Daarbij kun je bij dit bedrijf aardbeienplanten van diverse hoogstaande rassen kopen. Je geniet hiermee altijd van lang houdbare, zoete en sappige aardbeien van de hoogste kwaliteit. Ook wanneer je stekjes wilt kopen om aardbeien mee te verbouwen, zijn deze experts je graag van dienst met hun brede assortiment en deskundige advies.

Kies de sortering die aansluit op jouw wensen

Als je aardbeienplanten wilt kopen bij Van den Wijngaart B.V. in Ulvenhout, heb je dus de keuze uit diverse soorten sorteringen. Zo kun je kiezen voor stekplanten die vanaf begin juli beschikbaar zijn. Daarnaast vind je hier van eind juli tot eind augustus verse planten. Deze worden goed beschermd zodat je van de beste kwaliteit profiteert. Tenslotte behoren frigo planten, wachtbedvelden, tray planten en misted tips in een potje tot de mogelijkheden om aardbeien te bestellen. Ook op het gebied van stekjes voor aardbeien, kun je uw planten in diverse sorteringen kopen. Zo zit er altijd een product tussen dat goed aansluit op jouw wensen en jouw bedrijf. Wil je als particulier ook graag aardbeienplanten kopen bij deze specialisten? Houdt dan hun website en sociale media in de gaten, hierop wordt bekendgemaakt wanneer dit mogelijk is.

Profiteer van de expertise van deze gespecialiseerde teler

Als je dus stekjes voor aardbeien wilt kopen bij een gespecialiseerde teler, is Van den Wijngaart B.V. jouw vertrouwde adres. Bekijk snel hun website voor een overzicht van welke aardbeienplanten je hier kunt kopen of neem telefonisch contact op met deze experts voor meer inzicht in de mogelijkheden. Ze vertellen je graag meer over hun diverse soorten planten en de karakteriserende eigenschappen per ras.