JCA dekok
Image default
Bedrijven

Het beste koelbedrijf van Nederland

Koelhuis Dronten is een koelbedrijf in Nederland die graag voor u klaar staat wanneer u op zoek bent naar een plek waar u uw producten gekoeld kunt bewaren. Dit bedrijf is al 45 jaar de plek waar u moet zijn. Ze beschikken over 84 gekoelde cellen, die bij elkaar ongeveer een opslag bieden van 12 miljoen kilogram. Bij dit koelbedrijf in Nederland kunt u terecht voor de opslag van verschillende producten. Zo kunt u hier terecht voor de opslag van bijvoorbeeld groente en fruit, maar u kunt bij dit bedrijf ook terecht wanneer u op zoek bent naar een gekoelde opslag voor bijvoorbeeld uw bloemen, eieren of planten.

Duurzame cellen

Wanneer u besluit gebruik te maken van een van de gekoelde opslagcellen van dit bedrijf, dan maakt u gebruik van duurzame cellen. De energie die gebruikt wordt voor deze cellen wordt namelijk opgewekt met zonnepanelen. Daarnaast zijn deze cellen ook nog eens gasdicht. De cellen beschikken allemaal over een goed en professioneel meet- en regelsysteem. Met dit systeem wordt er gekeken naar de kwaliteit van de producten. Door middel van het systeem wordt ervoor gezorgd dat de bewaarconditie continu wordt geperfectioneerd. Hierdoor is er geen sprake van kwaliteitsverlies.

Neem direct contact op

Dit koelbedrijf in Nederland biedt u de mogelijkheid om verschillende producten in een grote hoeveelheid gekoeld op te slaan. Wanneer u zelf beschikt over een grote hoeveelheid producten en nergens plek heeft om dit op te slaan, dan informeert u hiervoor bij dit bedrijf voor een professionele gekoelde opslag. Als u vragen heeft over de diensten die zij aanbieden, dan neemt u hiervoor contact op met het bedrijf. Zij geven u graag antwoord op al uw vragen en voorzien u graag van meer informatie. Ook wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden, neemt u contact met ze op. Wacht niet langer en bel vandaag nog!