JCA dekok
Image default
Bedrijven

Ben jij met spoed op zoek naar een tandarts in Dordrecht? Drie tips

Woon jij in Dordrecht en heb je met spoed een tandarts nodig? Bijvoorbeeld omdat je spontaan tandpijn hebt gekregen? Of woon je in de buurt van Dordrecht en kun je niet met spoed bij je eigen tandarts terecht? Wat de reden ook is dat je met spoed een tandarts in Dordrecht nodig hebt, in dit artikel helpen we je er een te vinden aan de hand van drie tips.

 

Tip 1. Zoek een tandarts met een spoednummer

Een aantal tandartsen in de regio Dordrecht hebben een spoednummer op hun site staan. Op die manier kun je bij deze tandartsen ook in de avonden en in het weekend terecht. Als jij dus ineens ’s avonds of in het weekend tandpijn krijgt, dan kun je snel bij ze terecht.

 

Tip 2. Zoek een goede tandarts

Ook als je met spoed een tandarts in de regio Dordrecht nodig hebt, is het belangrijk dat het een kwalitatief goede tandarts is. Helaas is de ene tandarts beter dan de ander. Daarom is het altijd belangrijk om een beetje navraag te doen bij mensen die ervaringen hebben met de tandarts of dit een goede tandarts is.

 

Een andere manier om erachter te komen of een tandarts goed is, is door de reviews te checken. Reviews kun je checken op platforms als Google, Facebook, Tripadvisor, Yelp en Trustpilot. Helaas zijn goede reviews nooit een garantie dat de tandarts jou ook goed zal bevallen. Maar het vergroot de kans wel dat je een goede tandarts treft.

 

Tip 3. Bel wat tandartsen in de regio Dordrecht af

Als je tijdens kantooruren met spoed op zoek bent naar een tandarts in de regio Dordrecht, dan kun je ook gewoon veel tandartspraktijken opbellen met de vraag of ze nog plek hebben om je te behandelen. Hoe meer tandartsen in Dordrecht je belt, hoe groter de kans is dat er een tussen zit die nog plek heeft. Als je de assistentes aan de telefoon hebt, kun je ook vragen of ze je willen bellen als iemand op het laatste moment afbelt. Op die manier kan het ook wel eens zijn dat er op de dag zelf nog een plek vrij komt waar die er in eerste instantie niet was.