JCA dekok
Image default
Energie

Waarom u wilt investeren in zonnepanelen

U hoort het misschien vaker: u moet investeren in zonnepanelen! Maar waarom dan? Allereerst is groene energie beter voor de wereld. Dit stoot namelijk bijna geen CO2 uit en ook schadelijke stoffen komen bij groene energie niet voor. Fossiele brandstoffen zijn daarentegen wel schadelijk voor het milieu en bovendien bent u daarmee afhankelijk van een aantal olie- en gasproducerende landen. Wanneer u gaat investeren in zonnepanelen, zal de energie nooit opraken. De zon schijnt namelijk iedere dag weer, al is dat op sommige dagen natuurlijk minder dan andere. Naast deze milieuvriendelijke keuze, merkt u het ook in uw portemonnee. Na het investeren in zonnepanelen, zal het rendement op uw investering zo’n 23% per jaar zijn.

Doe tijdig uw SDE++ aanvraag

Elk jaar is er weer een kans om de SDE++ aan te vragen. SDE staat voor Stimuleringsregeling Duurzame Energie en biedt u de kans om een subsidie te krijgen op uw investering. Loyalty Solar in Breda helpt u graag bij de aanvraag van de SDE++. Daarbij staat dit bedrijf voor u klaar wanneer u besluit te gaan investeren in zonnepanelen, van begin tot eind. Van de eerste verkenning tot de installatie van uw zonnedak. U kunt bij deze professionals alles uit handen geven. De aanvraag van de SDE++ kan namelijk ontzettend veel tijd in beslag nemen. U bespaart dus al meteen op tijd door hen dit te laten doen en kunt op deze manier door met uw eigen werkzaamheden.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u eens de mogelijkheden bespreken met een van de experts van Loyalty Solar? Op hun website vindt u de contactmogelijkheden die u kunt raadplegen. Bovendien leest u daar meer informatie en ontdekt u meer over de werkwijze die het team hanteert. Zo weet u zeker dat u een juiste beslissing maakt en bij een professioneel bedrijf gaat investeren in zonnepanelen.