JCA dekok
Home

Een grootformaat printer van Repromat voor efficiëntere printprocessen

Repromat introduceert de nieuwste grootformaat printer de HP Designjet T520 ePrinter en vergroot hiermee de interesse voor klanten in diverse printers. De HP Designjet T520 ePrinter werkt met 2400 dpi prints en de beste HP inkt voor de meest scherpe lijnen, kleuren en andere details. Deze printer van de Designjet lijn heeft een zeer hoge snelheid: D/A1 print in slechts 35 seconden en werkt op 1 GB RAM geheugen. Deze printer staat voor hogere productiviteit en de beste kwaliteit en resultaten. U kunt via deze Designjet ook printer waar u zich maar bevindt via uw laptop, smartphone, tablet of ander elektronisch apparaat via de HP Designjet ePrint & Share.

Repromat

Repromat focust zich op grootformaat- print en scan- oplossingen waarbij het draait om kwaliteit en service voor een scherpe prijs. De service vindt u terug omdat u heel makkelijk om advies kunt vragen bij Repromat en zij u graag helpen bij het maken van uw keuze voor één van de printers, scanners of andere apparaten. Zij leveren aan diverse branches zoals de bouw, overheid, de grafische sector maar ook aan bibliotheken en archieven. Wilt u niet alleen het assortiment online bekijken? Dan kunt u op afspraak langs gaan in de showroom van Repromat. Deze showroom bevindt zich in de Meern in de provincie Utrecht.

Waarom een grootformaat printer?

Een grootformaat printer geeft men de mogelijkheid om documenten af te drukken op XXL formaat (groter dan A3). Hoe lager het getal achter de ‘A’, hoe groter het formaat. Deze formaten zijn helaas niet beschikbaar voor een ‘gewone’ printer. Dit type printers worden ook vaak plotters genoemd – dit is een verzamelnaam voor alle printers die op groter formaat printen van op A3. De structuur van de prints zijn hetzelfde alleen heeft u meer ruimte nodig. Vaak worden deze printers dan ook alleen voor grote- of middelgrote bedrijven gebruikt omdat de printers vrij veel ruimte innemen. U kunt het beste één van de printers aanschaffen die het beste voldoet aan uw wensen en behoeften en bij uw type bedrijf. Laat u daarom adviseren bij Repromat om te kijken welk type het beste past bij u.