JCA dekok
Home

Zo richt je je nieuwe design badkamer in!

Heb je onlangs een nieuwe woning gekocht? En is de badkamer wel toe aan een make-over? Dan is het helemaal geen gek idee om de badkamer opnieuw in te richten. Design tegels, een nieuwe RVS kraan en een nieuw badkamer meubel doen al een hoop. Maar hoe gaaf is het om je complete badkamer opnieuw in te richten. Je kunt online veel inspiratie opdoen, en verschillende stijlen met elkaar vergelijken. Gaat je voorkeur uit naar modern, of wil je liever een landelijke badkamer? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je bijvoorbeeld ook verschillende stijlen met elkaar combineren. Hetzelfde geldt voor het kleurgebruik. Je kunt kiezen voor natuurlijke kleuren zoals wit, bruin en grijs met bijvoorbeeld een felle kleur als accent. Maar een witte badkamer met blauwe en gouden accenten kan ook erg chique zijn. Wederom geldt hierbij: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Vraag advies aan een specialist

Het is heel makkelijk om te zeggen wat je wel en niet mooi vindt, maar als het eropaan komt is het toch wel lastig om te kiezen welke kraan en wasbak je precies wilt. Het is daarom helemaal geen gek idee om advies te vragen aan een specialist. Ga naar de website van www.tizdesign.nl en bekijk alle mogelijkheden. Je vindt hier een selectie van luxe design meubels voor de badkamer. Denk hierbij aan spiegels, kasten, baden, toiletfonteinen en meer! Alles wat je nodig hebt voor een mooie badkamer vind je bij TIZ design badkamers. Laat je adviseren door een van de specialisten en kies voor een uniek design op maat. Duurzaamheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel en worden daarom altijd nagestreefd op het hoogste niveau.

Breng een bezoek aan de showroom

Extra inspiratie opdoen? Breng dan een bezoekje aan de showroom en bekijk alle mogelijkheden op het gebied van design badkamers.