Verhuisbedrijf nodig in de omgeving van Wageningen?

Jcadekok

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in de omgeving van Wageningen? Dan kunt u eens kijken naar de service van Tasman Rent. Bij ons verhuist u goedkoop door zelf met uw vrienden en/of familie mee te helpen.

Goedkoop verhuisbedrijf Wageningen

Bij Tasman Rent snappen wij dat verhuizen al duur genoeg is zonder al die extra kosten van een verhuisbedrijf in Wageningen. Daarom hebben wij een unieke werkwijze bedacht die u veel kosten bespaart. Door zelf of samen met uw vrienden en/of familie mee te helpen met het verhuizen heeft u minder mensen nodig van het bedrijf, waardoor u veel kosten bespaart. Bij ons huurt u alleen wat u echt nodig heeft, dus bijvoorbeeld een verhuiswagen en een of meerdere verhuizers. Onze verhuishulp is tevens de chauffeur van uw wagen, wat dus opnieuw scheelt in de kosten. Wat zijn die kosten dan, vraagt u zich vast af? Maar 18 euro per uur!

De verhuiswagen

Natuurlijk wilt u eerst weten wat voor verhuiswagen wij verhuren. Wij hebben wagens in verschillende groottes. Op die manier kunt u kiezen voor de grootte op basis van uw hoeveelheid van spullen die u moet verhuizen. Wanneer u bij ons een verhuiswagen huurt, kunt u kiezen uit verschillende tijdsvensters en vrije kilometers. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een gratis steekwagen, meubelhondjes, verhuisdekens en sjorbanden. Heeft u echter nog andere verhuis producten nodig, dan kunt u bij ons ook terecht voor dozen, garderobeboxen, inpakpapier, luchtkussenfolie, matrashoezen, verpakkingstape en wikkelfolie. Zo heeft u alles in één keer geregeld en kunt u zich gewoon bezighouden met de verhuizing zelf! Dat is de service van Tasman Rent.

Onze andere diensten

Bij Tasman Rent kunt u niet alleen terecht voor verhuizingen, maar ook voor andere zaken. Wij snappen dat niet iedere dag wordt verhuisd, dus kunt u bij ons ook terecht voor het huren van bijvoorbeeld een personenauto. Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod aan bestelbusjes, verhuiswagens en verschillende groottes aanhangwagens. Kijk voor al onze opties op onze website: https://tasmanrent.nl/verhuisbedrijf-wageningen/ of vul direct ons contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Published in Home by .