JCA dekok
Home

Verkrijg uw elektrische takel bij de Hijswinkel!

Naast een elektrische takel, kunt u bij de Hijswinkel ook terecht voor allerlei andere technische producten. De Hijswinkel verkoopt namelijk zoals de naam het al zegt alles op het gebied van hijsen. Zo kunt u denken aan takels, kranen, hefgereedschappen en nog veel meer. Al deze producten kunt u vinden op de website van de Hijswinkel www.hijswinkel.nl. Bent u te nieuwsgierig? Dan kunt u natuurlijk alvast een kijkje nemen. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en beschikken over de nodige veiligheidsmaatregelen. Daarom ontvangt u ook vaak bij onze producten een gebruiksaanwijzing die wij u aanraden om te lezen. Daarnaast hebben we ook een veilige betalingsomgeving, dus daar hoeft u zich ook geen zorgen om te maken. Lees snel verder als u meer wilt weten over onze elektrische takels en andere producten.

Elektrische takel en andere producten van de Hijswinkel

Om u een goed beeld te geven van de producten van de Hijswinkel, zullen we alle categorieën even kort langsgaan. Ons gehele aanbod bestaat uit takels en lieren, hefgereedschappen, kranen, werkplaatsinrichtingen, valbeveiliging en afstandsbedieningen. In ieder geval genoeg te kiezen aan hijsmiddelen dus. Takels en lieren zijn bij ons te verkrijgen als elektrische of handtakels en lieren. Onder de categorie hefgereedschappen vallen bijvoorbeeld machineheffers, palletwagens of vezels. Vervolgens hebben wij drie verschillende soorten kranen in de aanbieding: bovenloop kranen, portaalkranen en werkplaatskranen. Voor de veiligheid en het gebruiksgemak is een goede werkplaatsinrichting van groot belang. Hiervoor verkopen wij veerbalancers, liften, positioneerders en lasthaken. Het allerbelangrijkste voor de veiligheid is echter een goede valbeveiliging. Voor de valbeveiliging verkopen wij veiligheidsharnassen, vanglijnen en valstopapparaten. Verder verkopen wij hefmagneten, ladingspanners, harpsluitingen, hijskettingen en hijsogen. De afstandsbedieningen spreken voor zich. Wij hebben hier even kort uitgelegd wat u van ons assortiment kunt verwachten, maar dit is echter een versimpelde weergave van ons ruime assortiment. Als u ons complete assortiment wilt bekijken kunt u uiteraard terecht op onze website.

Meer informatie over de Hijswinkel?

Kijk dan gerust op onze website www.hijswinkel.nl. Kunt u nog steeds niet vinden wat u zocht? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen zo snel mogelijk aan de slag gaan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.