JCA dekok
Home

TD Interieurbouw was hét bedrijf dat wij nodig hadden

TD Interieurbouw heeft ons erg goed geholpen met het krijgen van een mooi interieur. Dat was dan ook echt precies waar wij naar op zoek waren en daarom besloten wij op zoek te gaan naar een aanbieder die ons kon helpen met het vinden van interieurs waar wij naar op zoek waren. Zodoende zijn wij uitgekomen bij dit bedrijf en hebben zij ons erg goed op dit gebied geholpen. Wij hebben dan ook geen moment spijt gehad van onze keuze en lichten in dit artikel graag toe waarom wij zo blij zijn met de keuze die wij hebben gemaakt. Bekijk onze website

TD Interieurbouw hielp ons goed

TD Interieurbouw heeft echt zijn best gedaan om ons zo goed mogelijk te helpen. Dit hebben zij gedaan door eerst goed naar ons te luisteren en er op die manier achter te komen wat onze wensen en behoeften waren. Deze hebben zij vervolgens op een overzichtelijke manier in kaart gebracht en daardoor wisten wij meteen dat wij hier helemaal aan het juiste adres waren. 

Goed op de hoogte

Het eerste contact met dit bedrijf was meteen al erg fijn. TD Interieurbouw was makkelijk te bereiken en daardoor was het al erg snel mogelijk om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak hebben wij alle belangrijke zaken besproken en daardoor waren wij meteen goed op de hoogte van al deze zaken. Vervolgens hebben wij te horen gekregen wat zij voor ons konden betekenen en kregen wij hier een zeer duidelijk overzicht van. Hierdoor konden wij makkelijk met alle betrokkenen overleggen en kregen wij al snel groen licht.

Fijn samengewerkt

Gedurende de tijd dat TD Interieurbouw voor ons aan de slag was, werden wij continu goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Zo konden wij continu goed inschatten waar wij aan toe waren en hebben wij dan ook geen enkel moment voor vervelende verrassingen gestaan. 

Veel tevreden klanten

In de toekomst maken wij graag weer gebruik van dit fijne bedrijf. Wij zijn erg goed geholpen en hopen dat zij in de toekomst nog veel meer klanten net als ons zo blij mogen maken!