JCA dekok
Beauty en verzorging

Als je haar maar goed zit!

Real hair wigs is voor veel vrouwen het antwoord op hun gebeden. Want niet iedereen is gezegend met dik, vol haar, veel vrouwen vinden het erg om dun haar te hebben en willen er wat aan doen. Extentions is niet alleen meer weggelegd voor de rijke celebrities en worden gelukkig steeds betaalbaarder en steeds van betere kwaliteit.  Real hair wigs heeft het beide, een lage prijs en een super kwaliteit. Het resultaat is een mooie en volle haarbos. Deze extensions zijn niet van echt haar te onderscheiden. Met de Real hair wigs kun je niet alleen je jaar dikker maken, maar je kunt ook je haar verlengen. Van kort naar lang in 1 dag? Dat kan met Real hair extentions.

Waar kun je ze halen?

Je kunt de Real hair wigs bestellen via webshop. Binnen 2 dagen zijn de extensions bij je thuisbezorgd. Binnen no time loop jij met een krullende bos haar rond. Of wordt het toch extra lang en steil? Jij bent dit keer de kapper en mag zelf bepalen hoe jouw kapsel eruit ziet met de Real hair wigs.

 

Wat is real hair wigs?

De Real hair wigs zijn gemaakt van 100% human hair en verkrijgbaar in alle natuurlijke haartinten. Natuurlijk steil (Straight) , Golvend (Body Wave), Semi Golvend (Semi Body Wave) tot  Sterk Krullend (Deep Wave), met de Real hair wigs kun je eindeloos variëren Omdat de extensions gemaakt zijn van echt haar kun je er ook alles mee doen. Stijlen, een kleurtje geven of highlights erin, dat is allemaal mogelijk met de Hu Real hair man hair lace wigs. Aan de binnenzijde zijn extra inzetkammen gemaakt voor nog extra stevigheid. Je hoeft niet bang te zijn dat als in windkracht 8 loopt dat je extensions los gaan. Het enigste is dat je kapsel er ietwat verwaait uit ziet.