JCA dekok
Home

Houten huis bouwen met Loghuis

Houten huis bouwen?

Ben u op zoek naar een betrouwbare partner omdat u een houten huis wilt bouwen? Loghuis heeft jarenlange ervaring en kan u voorzien van advies op maat. Wij maken gebruik van duurzaam hout en bieden ook houtskeletbouw aan. Wilt u een houten huis bouwen en heeft u al een stijl of indeling in gedachten? Wij kijken graag mee naar de beste opties en vertellen u de mogelijkheden. Een houten huis kan ingezet worden als woning of bijvoorbeeld mantelzorgwoning. Bij Loghuis kunt u ook terecht voor buitensauna’s, houten vakantiewoningen, blokhutten en luxe tuinhuizen. Waar bent u naar op zoek? Neem contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Luxe houten woningen

Een houten huis bouwen is niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Het hout is afkomstig van Letland en volledig duurzaam hout. Uw houten huis kan volledig naar wens worden ingericht en opgebouwd. Een houten huis kan ook als mantelzorgwoning worden ingezet. De indeling kan op termijn ook gemakkelijk worden aangepast. Op deze manier kan uw houten (mantelzorg)woning in de toekomst een nieuwe functie krijgen, zoals kantoor, atelier of gastenverblijf. Een houten huis als woning of mantelzorgwoning is recyclebaar en tevens een ecologisch alternatief.

Een houten mantelzorgwoning bouwen is voor de mantelzorger erg praktisch. Het is een fijne plek om te verblijven, warm en comfortabel. Omdat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen heerst er een aangenaam binnenklimaat in de mantelzorgwoning. 

Houten huis bouwen met Loghuis

Loghuis is dé partner voor het bouwen van houten huizen op maat. Wij maken gebruik van duurzaam hout, zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en de laatste trends rondom het bouwen van houten huizen. Wij maken het u makkelijk en geven u daarbij graag advies over de inrichting en indeling van de mantelzorgwoning. De bouwpakketten worden ontworpen naar aanleiding van uw wensen. Ook behoort een sleutelklare (turn-key) oplevering tot de mogelijkheden bij Loghuis. Heeft u vragen over het bouwen van een houten woning of de regels en eisen ervan? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

https://loghuis.nl/houten-huizen