JCA dekok
Banen en opleidingen

Medewerker Import & Export

Medewerker Import & Export kwekerij in Heemskerk

Ben je op zoek naar diversiteit in je werk en steek je de handen uit de mouwen? Werk je graag bij tropische temperaturen? Lees dan verder.

Over functie

Als import- en exportmedewerker werk je in het logistieke centrum van de kwekerij. Hier komen en gaan plantmaterialen in verschillende stadia. Van de plantenbak die net uit het laboratorium kwam tot de prachtige groene planten. U bereidt de bestelling van de klant voor en zorgt ervoor dat deze klaar is voor verzending. Het binnenkomende materiaal moet ook worden verwerkt en gedistribueerd. Plantmateriaal moet heel voorzichtig worden behandeld.

Alle activiteiten zijn onderverdeeld in teams en elk heeft zijn eigen taak. Je werkt zelfstandig, maar het werk moet vlot verlopen. Pas als iedereen klaar is met het werk, kan het werk worden afgerond. Als de truck onverwachts vertraging oploopt, zorg je er als team voor dat het werk is afgerond.

Kortom, in een tropisch klimaat werkt een goed team graag op vele manieren.

Wat we aanbieden

Langer werk

Informele werksfeer in een groeiend bedrijf

Het marktloon voor CLA-glastuinbouw ligt tussen de 10 en 11 euro per uur

Wat vragen we

Een opleiding volgen op het laagste vmbo-niveau

Goede Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid

Basiskennis van Excel en Outlook

Flexibel, accuraat, benaderbaar, betrokken en serieus

Het begrijpen van het fabrieks- en / of heftruckcertificaat is een voordeel

Over het bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in de reproductie, selectie en reproductie van orchideeën. Met een jaarlijkse verkoop van tientallen miljoenen jonge orchideeën wereldwijd, is het bedrijf de wereldmarktleider in orchideeënvermeerderingsmaterialen.

Dit is een familiebedrijf met een prettige werksfeer. Regelmatig activiteiten en feesten organiseren buiten het werk, uiteraard ben je ook van harte welkom.

Let op: Vanwege de maatregelen rondom het Coron-virus kunnen gesprekken op onze locatie alleen plaatsvinden op afspraak. We volgen de RIVM-richtlijnen. De rest van de contactgegevens vindt plaats via telefoon, mail en videogesprek.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/eigen-bedrijf-starten.html