JCA dekok
Image default
Banen en opleidingen

Met de hulp van de coach in Deventer zit je weer beter in je vel

Wanneer je even niet zo lekker in je vel zit is het tijd om eens langs te gaan bij de coach in Deventer. Je loopt in je leven even vast en weet niet meer goed wat je moet doen. Je hebt de hele tijd het idee dat je wordt opgejaagd en dat je je tijd wel beter kunt gebruiken dan door te eten, drinken, lopen, tv kijken of ontspannen. Je bent liever bezig met iets productiefs, maar op een gegeven moment zal dit je de kop op steken. Het kan een oorzaak hebben van problemen op je werk, maar ook in je privé situatie kunnen problemen zorgen dat je niet goed in je vel komt te zitten. Je hebt bepaalde uitdagingen die je dient te overwinnen en daar ben je alsmaar druk mee. Je loopt soms zo vast omdat de uitdagingen niet meer bij te benen zijn, maar het kan ook zijn dat je overstroomt van emoties en de negatieve gedachtes je hersenen overnemen. 

De coach in Deventer helpt je

De coach in Deventer kan je helpen om uit deze vervelende situatie te komen en te ontsnappen van de negatieve gedachtes die door je hoofd heen spoken. Je moet je emoties en zaken in je hoofd een plek geven en structuur aanbrengen in je hoofd, zodat je ook meer rust weet te vinden in het dagelijkse leven. Maar hoe doe je dat nou precies? Waar moet je beginnen en wat is er voor nodig om je beter te voelen? Daar zal de coach in Deventer je mee helpen. Hij staat achter je en geeft je de nodige tips en handvatten om dit vervelende gevoel te onderdrukken en te overwinnen. Je komt weer een stap verder in de juiste richting wanneer je samen met de coach in Deventer hier aan zal gaan werken. 

Wat heb je nodig?

Laat je niet alleen maar leiden door je gevoelens en ga ze niet uit de weg. Neem de gevoelens juist als een uitgangspunt om je uiteindelijk beter te gaan voelen. Wat heb jij nodig om beter te worden? Neem het antwoord op die vraag als startpunt om je beter te gaan voelen en weer beter in je vel te gaan zitten.