JCA dekok
Home

Kerstbomen

Over een half jaar is het alweer kerst en het zal niet lang meer duren voordat de eerste kerstkransjes in de schappen van de winkels liggen. Je denkt waarschijnlijk, “waarom moet ik me nu al zorgen maken om kerst?” maar dat is om de jaarlijkse kerstbomenkwestie vroegtijdig op te lossen. De vraag of je een kunstkerstboom of een echte kerstboom neemt, is in veel gezinnen elk jaar weer een vraagstuk dat opspeelt. De kerstboom is in veel leehnavasor huizen het centrale punt en de sfeermaker tijdens kerst, er moet dus goed over die boom worden nagedacht. Het is handig om dat juist nu te doen, omdat er wat kunstkerstbomen betreft nu veel aanbod is en hele lage prijzen. Er zijn nu hele leuke kunstkerstboom aanbieding te vinden. Het nemen van een kunstkerstboom is dan ook wat wij van Xmasdeco adviseren. In dit artikel leggen wij uit waarom.

 

Ten eerste is de prijs van een kunstkerstboom op de lange termijn veel lager dan die van een echte kerstboom. Bij de aankoop is een kunstkerstboom natuurlijk duurder dan een echte kerstboom, maar je kan er veel langer van genieten. Als je er een beetje voorzichtig mee omgaat, kan je makkelijk 20 jaar met een kunstkerstboom doen.

 

We houden natuurlijk ook rekening met de tijd die je kwijt bent aan zo’n boom. Tijd is geld. De tijd om de boom te kopen is bij een kunstkerstboom vaak korter dan en echte boom. Een kunstkerstboom kan je gemakkelijk op het Internet uitzoeken en dan gewoon bestellen. Als je voor en echte boom gaat, dan zal je allerlei kwekers af moeten gaan in de kou om die perfecte boom te vinden. Bovendien moet je dit dan ieder jaar opnieuw doen. Hiernaast is de ‘versier-tijd’ van een kunstkerstboom veel korter, omdat er heel veel versierde, complete kerstboom te koop zijn.

https://www.xmasdeco.nl/