JCA dekok
Image default
Banen en opleidingen

De manier om een nieuwe taal te beheersen

Learning Dutch grammar online, dat klinkt toch als muziek in je oren? Je leert de basis van de Nederlandse taal gewoon via het internet. Zo hoef je nergens heen te reizen om lessen bij te wonen, maar kan je gewoon op je gemak op bed of op de bank Nederlands leren. Je krijgt dan met een aantal mensen in een groepje, maar je kan er ook voor kiezen om individueel les te krijgen. Of bijvoorbeeld samen met je beste vriendin. Je krijgt les van een professioneel leraar zodat je efficiënt en snel de basis onder de knie krijgt.

Korte lessen en veel leren!

De lessen duren niet erg lang en de sfeer in de groep is fijn. Kan je al een beetje Nederlands? Dat is geen probleem. De lessen passen zich aan op jouw niveau namelijk. Wanneer je nog geen woord Nederlands spreekt zal de focus eerst liggen op het kunnen voeren van een standaard gesprek. Wat praktische dingen zijn handig, zoals het kunnen vragen van de weg. Maar ook voor een beetje sociaal contact is het fijn. Zo kan je bijvoorbeeld in het Nederlands aan iemand vragen hoe het met hem of haar gaat! Het is natuurlijk ook handig als je je bestelling in een restaurant in het Nederlands kan doen.

Verschillenden redenen en mogelijkheden!

Ga je naar Nederland verhuizen of vind je het een interessante taal of land? Wil je je Nederlands bijspijkeren of ga je lang op reis in Nederland? Alles kan worden aangepast naar wat jij graag wilt leren. Wil je alleen de basics of juist grammaticaal foutloos? Je kan hierin zo ver en zo diep in de stof als je zelf wilt. Als je voor werk naar Nederland gaat met een speciaal onderwerp waar je meer over moet weten, kan het lesschema ook worden aangepast waardoor je gespecialiseerd wordt in een bepaalde rubriek in plaats van algemeen opgeleid worden. Een zee van mogelijkheden met een persoonlijke touch!