JCA dekok
Home

Hoe laat je je borsten groter lijken

Helaas is het voor veel vrouwen een bron van onzekerheid: hangende, slappe of t kleine borsten. Helaas komen we er allemaal niet onderuit en al helemaal niet wanneer je kinderen hebt. De gene met grote borsten wil graag kleiner en de gene met kleine borsten wil graag grotere. Het is helaas nooit precies goed, en tegenwoordig al helemaal niet. Overal zien we dames op posters, in films en op televisie met het zogenaamde perfecte lichaam. Maar voor wie is dit perfect. Er wordt gestreefd naar een slank figuur maar toch zandloper. Een platte buik, volle borsten en ronde billen dat is hoe veel dames het ideale figuur zien. Een ding, ook aan deze dames is “gehopt” hun huid is echt niet zo perfect, de borsten echt niet zo rond en echt niet zulke mooie opgelifte ronde billen, nee ook dit is niet altijd waar.

Voordat je een heuse borstvergroting ondergaat om je borstvergroten zijn de volgende opties misschien wel het overwegen waard. Je zou in eerste instantie kunnen proberen om borstspieroefeningen te doen. Er zijn vele verschillende oefeningen te doen in de sportschool waardoor je de borstspier versterkt. Doordat je deze spieren traint, zullen je borsten steviger en wat groter lijken. Onthoud wel, spieren kweken gaat niet over een nacht ijs. Houd de oefeningen voor een tijd aan en je zal verschil merken.

Daarnaast bestaan er ook talloze borst verstevigende en vergrotende crèmes. De vraag is echter of ze wel daadwerkelijk werken. Deze crèmes moet je iedere dag over je borsten heen smeren en masseren. Door dit dagelijks te herhalen zouden je borsten voller, zachter en elastischer moeten worden. Ook hier is geduld voor nodig zegt men.

Daarnaast kan er ook gedacht worden aan bepaalde borst vergrotende pillen. Het is wel een van de meest populairdere manieren om borsten te vergroten. Deze pillen bevatten vitamines en kruiden die de groei van de borst zouden stimuleren. Er zijn ontelbaar veel soorten van dit soort pillen te verkrijgen. Doe goede research voor dat je zo maar aan een pil begint.

Een ding weten we zeker, een borstvergroting laten doen werkt altijd.

 

http://www.faceland.nl