JCA dekok
Home

Een schoorsteenveger in Roermond met hart voor het ambacht

Omdat wij onze schoorsteen goed wilden onderhouden, waren wij op zoek naar een schoorsteenveger in Roermond. Normaal gesproken vragen wij aan familie en vrienden of zij goede ervaringen hebben met verschillende bedrijven die wij willen inschakelen. Niemand had echter ervaringen met schoorsteenveegbedrijven en dat zorgde er bij ons voor dat wij zelf op zoek zijn gegaan naar een schoorsteenveegbedrijf in Roermond. Als eerste leek het ons verstandig om op internet te gaan kijken naar verschillende bedrijven en in de gaten te houden of anderen in onze omgeving misschien wel ervaring hadden met schoorsteenvegers. Na een tijdje zagen wij via internet schoorsteenveegbedrijf Hendriks. Dit bedrijf stond erg goed aangeschreven zagen wij en zij hadden dan ook al heel wat goede recensies. Voor ons was dit reden genoeg om uit te gaan zoeken of dit bedrijf ook goed bij ons zou passen.

Snel een goede schoorsteenveger in Roermond gevonden

Via internet lukte het ons dus vrij snel om een goede schoorsteenveger in Roermond te vinden. Wij besloten contact op te nemen met schoorsteenveegbedrijf Hendriks en te kijken naar de mogelijkheden die zij ons aangeboden. Zo konden zij precies vertellen welke diensten zij aanbieden en wat zij ons zouden adviseren wat betreft het vegen van onze schoorsteen. Toen wij eenmaal contact hadden opgenomen met schoorsteenveegbedrijf Hendriks, vertelden zij ons enthousiast welke diensten zij ons allemaal konden aanbieden en wat dus de mogelijkheden voor ons waren. Ook boden zij ons aan om even langs te komen, zodat zij onze schoorsteen goed konden inspecteren en zo goed advies kunnen uitbrengen.

Zeker een aanrader

Wij hebben uiteindelijk besloten om in zee te gaan met schoorsteenveegbedrijf Hendriks in Roermond en hier hebben wij geen moment spijt van gehad. Het vegen van de schoorstenen is op een zeer goede manier gebeurd en de schoorsteenvegers waren ook nog eens erg gezellig. Wij zijn dan ook erg tevreden en zullen schoorsteenveegbedrijf Hendriks zeker aan anderen aanraden!

Contactgegevens

Ook raden wij het aan om een kijkje te nemen op de website van Hendriks. Hier is heel wat meer informatie te vinden en staan ook de mogelijkheden voor het contact opnemen met dit schoorsteenveegbedrijf uit Roermond!