De invloed van je slaapkamer op je libido

Jcadekok

Na een lange dag is het altijd heerlijk om gezellig met z’n tweeën in bed te kruipen voor wat romantiek. Maar voor je het weet ben jij of je geliefde weer afgeleid door de berichtjes die binnenkomen op je telefoon of een leuke facebook post. Terwijl jij je beste vriendin snel antwoord, zet je vriendje de tv al aan en voor je het weet is alle romantiek alweer verdwenen. Om nog maar te twijgen van alle troep die er in de kamer rondslingert. Het is al duidelijk, van een romantische avond zal er niet meer veel in huis komen.

Zoals je ziet, was de intentie goed maar er waren een heleboel afleidende factoren. Het is dan ook bewezen dat de inrichting van onze slaapkamer en hoe ze erbij ligt een veel grotere invloed hebben op ons seksleven dan we zelf zouden denken. Als jullie eerst over een berg wasgoed moeten stappen en jij elke vijf minuten je telefoon wil checken, is het geen wonder dat je vriendje last krijgt van een erectiele dysfunctie

Om de romantiek in je slaapkamer terug op te krikken, let je best op de volgende dingen:

  • Neem je telefoon niet mee in bed. Iedereen kent de gevolgen wel, maar toch lijken we niet zonder onze telefoon te kunnen. Het is nochtans de nummer één reden waarom partners minder tijd voor elkaar maken in bed.
  • Geen tv in de slaapkamer. Samen tv kijken is gezellig, maar een tv in de slaapkamer is een domper op jullie seksleven.
  • Een fotomuur is leuke decoratie voor in je kamer en het is leuk om altijd naar je leukste kiekjes te kunnen kijken. Maar als jullie samen in bed duiken, is het niet bevorderlijk voor het libido als je vriend plots naar zijn schoonouders aan het kijken is tijdens de daad. Geen libidopil die dat nog kan oplossen.
https://www.libidoforte.com/