JCA dekok
Home

Design tv meubels

Intelligente Spectral design tv-meubels voor uw slimme tv

Technologie vindt langzamerhand zijn weg naar onze woning. Denk maar aan computers, laptops, wifi, smartphones, tablets en slimme meters in de meterkast. De ontwikkelingen gaan nog steeds door. De slimme tv met internet toegang wordt steeds algemener en zo gaan de ontwikkelingen door. Want bij een slimme tv past een geluidssysteem van topkwaliteit, zodat uw woonkamer verandert in een huisbioscoop. Een gevolg van al die apparaten in de huiskamer is dat er behoefte ontstaat aan een tv-meubel om de apparaten uit het zicht te plaatsen.

Spectral design tv uitbreidbaar in een handomdraai

Spectral levert design tv meubels van topkwaliteit die met hun urban design, hun dynamische lijnenspel en hun serene uitstraling passen in elk modern interieur. Door de modulaire opbouw van de collectie van Spectral kunt u zelf de modules kiezen die u nodig heeft. Daardoor heeft een Spectral tv-meubel altijd voldoende ruimte. Als uw tv-installatie wordt uitgebreid met bijvoorbeeld een blu-ray speler dan kunt u in een handomdraai uw tv-meubel uitbreiden met de module die speciaal is bestemd voor een blu-ray speler. Zo blijft uw design tv-meubel actueel.

Tv-meubels van de toekomst van Spectral

De tv-meubels van Spectral zijn makkelijk uitbreidbaar omdat ze zijn voorzien van een innovatieve technische ruggengraat die uitbreidingen makkelijk maken. U sluit een nieuw apparaat op eenvoudige wijze aan en u kunt direct genieten. Het mooiste is dat door de technische ruggengraat alle bekabeling wordt weggewerkt, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van het prachtige beeld van uw tv en perfect geluid van uw geluidsinstallatie.

https://www.spectral.nl/tv-meubel-design/