JCA dekok
Home

Dakkapellen

Dakkapellen

Dakkapellen voor meer comfort en uitstraling!

Dakkapellen zijn eigenlijk een uitbouw van een schuin dak en bestaat doorgaans uit een raamkozijn dat al dan niet bewogen kan worden. Daarbij zijn er ook driehoeksvormige zijwanden aanwezig en een speciale afdekking.

Een dakkapel komt in verschillende vormen: met een zadeldak, een schilddak of een lessenaarsdak, enzovoorts. Een kapel laten plaatsen is de perfecte manier om je woning een extra dimensie te geven. Maar wat is zo’n kapel nu precies en wat zijn de voordelen?

De bouw van dakkapellen

Dakkapellen kunnen ofwel tijdens de bouw van een woning aangebracht worden maar vaak wordt dit naderhand gedaan om de woning van extra ruimte te voorzien. Vaak gebeurt dit op een plaats waar al een dakraam aanwezig is. Het kozijn heeft als functie de luchttoevoer en lichtinval op de betreffende kamer te verbeteren en daarbij biedt het natuurlijk extra hoofdruimte. Deze zaken bieden alleen maar meerwaarde aan het huis!

De montage van dakkapellen

Dakkapellen kunnen op diverse manieren bevestigd worden. Normaal gezien gebeurt dit op locatie, waarbij vakmannen de kapel ter plaatse ineen timmeren. In dit geval vraagt de montage zo’n 3-4 dagen. Er zijn natuurlijk ook zogenaamde prefab kapellen, die vooraf in een fabriek gemaakt worden en al binnen één dag bevestigd kunnen worden. Hoe dan ook biedt een dergelijke kapel de woning niets dan voordelen, zowel qua uitstraling, comfort én waarde! BM Daktechniek is het adres voor de plaatsing, onderhoud, renovatie en vervanging van dakkapellen. Zij geven u graag een persoonlijk en deskundig advies.

https://www.bm-dakkapel.nl/dakkapellen/