JCA dekok
Home

De Wit Hekwerken

Als u naar De Wit Hekwerken gaat zult u de hulp ontvangen van specialisten. De Wit Hekwerken draagt bij aan de beste oplossing. We zijn een familiebedrijf, maar niet iedereen is familie van elkaar, wel hebben we veel met elkaar gemeen. Daarnaast hebben we passie voor het ontwerpen en bouwen vak hekwerken van allerlei aard. Zo doen we sierhekwerken, maar ook sierpoorten. En verder is zijn er functionele hekken die goed moeten zijn in waar ze voor zijn gemaakt, het buiten houden van onbevoegden.

In ieder geval kan De Wit Hekwerken zorgen voor een duurzaam resultaat. We meten alles op, ontwerpen het tot in de puntjes en gaan vervolgens aan de slag om een goed eindproduct af te leveren. Als specialist in hekken, poorten en andere soorten omheiningen kunnen we elke wens tot werkelijkheid maken. Schakel ons in en u bent voor jaren tevreden over De Wit Hekwerken.

Vakwerk in hekken

De Wit Hekwerken kunt u inzetten indien u vakwerk in hekken wenst te hebben. We hebben dit in eigen beheer en fabriceren en monteren alles zelf. De moderne productiehal zorgt ervoor dat we uniek maatwerk kunnen aanbieden tegen een goede prijs. Onze lassers zijn erg bedreven in hun vak en kunnen ieder gewenste vorm of constructie creëren. We hebben een uitgebreide showtuin waar u een wandeling doorheen kunt maken. Daar kunt u met eigen ogen zien wat De Wit Hekwerken voor uw tuin of bedrijventerrein kan betekenen. De fabricage van sierhekwerk kunt u dus bezichtigen. Daarin hebben we al meer dan 30 jaar ervaring mee. Als u dus vakwerk op het gebied van hekken wilt dan kunt u het beste De Wit Hekwerken inzetten om u kwaliteit te leveren.

Volop sierhekwerk

We bieden zowel hekken die hun beschermende functie moeten volbrengen, maar De Wit Hekwerken biedt ook andere opties. Zo zijn er diverse stijlen waarin een hek opgeleverd kan worden. Denk daarbij aan locatie gebonden vormen zoals, Amsterdam, Brussel, Barcelona, New York en dergelijken. Neem daarom een kijkje bij De Wit Hekwerken.