JCA dekok
Home

De voordelen van een satijnen kussensloop

Prachtige, satijnen kussenslopen voor heerlijk slapen

Heeft u wel eens geslapen op een satijnen kussensloop van Beauty Pillow? Herinnert u zich nog hoe luxueus glad dat kussensloop voelde en hoe heerlijk u heeft geslapen? Dat komt doordat het materiaal van het kussen zeer dichtgeweven is. De satijn is zo dichtgeweven dat er vrijwel geen ruimte is om lucht op te nemen in het weefsel. Daardoor voelen de kussenslopen van Beauty Pillow heerlijk koel aan, ook op warme dagen. Andere voordelen van de supergladde dichtgeweven stof zijn dat deze weinig vet, vuil en vocht opnemen. Ook nemen de kussenslopen vrijwel geen geurtjes op. En wanneer de kussenslopen aan een reinigingsbeurt toe zijn, dan kunnen ze gewoon in de wasmachine op 40 graden worden gewassen, om daarna met de rest van de was de wasdroger in te gaan. De witte kussenslopen kunnen zelfs op 60 graden worden gewassen.

De superkrachten van Beauty Pillow

Natuurlijk slapen de satijnen kussenslopen van Beauty Pillow heerlijk en door die goede nachtrust verzamelt u weer de energie om overdag te stralen. Maar daarnaast bezitten de kussenslopen van Beauty Pillow nog meer superkrachten. Zo zult u merken dat het gladde satijn ervoor zorgt dat uw geföhnde haar keurig in model blijft, dat haarextensies veel beter blijven zitten, dat uw huid ‘s ochtend gladder aanvoelt, dat uw haar minder snel vet wordt, dat u minder last heeft van pluizen en klitten in uw haar en dat u geen kussen afdrukken op uw gezicht heeft bij het ontwaken. En dat is allemaal te danken aan het supergladde oppervlak van de satijnen kussenslopen van Beauty Pillow.

Laat uw klanten kennismaken met de satijnen kussenslopen van Beauty Pillow

In de media wordt in blogs, vlogs en lifestyle magazines volop de loftrompet gestoken over de satijnen kussensloop van Beauty Pillow. Mis het niet en maak snel een account aan bij Beauty Pillow en bestel kussenslopen in de meest betoverende, subtiele kleuren. Uw klanten zullen beslist overtuigd raken van de bijzondere kwaliteiten van deze hoogwaardige kussenslopen.

https://www.beautypillow.nl/