JCA dekok
Home

Welk type schrikdraad kopen?

U wilt een afrastering maken voor uw vee? Kies dan voor schrikdraad van Schrikdraad.com. Hier bent u aan het juiste adres voor diverse soorten schrikdraad en toebehoren. Ook specifieke accessoires zoals haspels, isolatoren en poortgrepen vindt u hier. Schrikdraad zorgt voor een goede omheining en biedt ook nog eens bescherming. Een veel gestelde vraag is: welk soort schrikdraad heb ik nodig voor mijn dieren? In dit blog geven we u graag uitleg.

Schrikdraad dieren

Voor grote dieren adviseren wij geen schrikdraad te gebruiken, maar schriklint of schrikkoord. Hierdoor is de omheining beter zichtbaar, vooral dankzij schriklint. Dit is de breedste variant van de drie bovengenoemde soorten. Wanneer dieren het schriklint of -koord aanraken gaat de stroom naar de grond via het dier. U heeft een aardpen nodig om de stroom weer terug te brengen naar het schrikdraadapparaat. Heeft u kleine dieren zoals kippen of konijnen? Afraseringsnetten bieden dan uitkomst.

Schrikdraad monteren

Het schrikdraad zelf om uw weide monteren? Dankzij een draadspanner spant u schrikdraad gemakkelijk aan. U monteert deze op de weidepalen. Kiest u ervoor om schrikdraad met een net te combineren? In de webshop bied Schrikdraad.co, diverse soorten handig gereedschap voor deze klus. Denk aan een grondboor, tang en paallifter. Hiermee weet u zeker dat uw omheining stevig komt te staan.

Online schrikdraad kopen

Bij Schrikdraad.com weet u zeker dat u slaagt. U heeft volop keuze uit diverse soorten schrikdraad van bekende merken zoals Gallagher. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit en robuuste producten. Alles wordt uitgebreid getest op weerbaarheid en zijn daarom uitstekend te gebruiken voor landbouw. Ook andere merken vind u in de online shop. Wilt u schrikdraad voor uw perceel langs de weg kopen? U bent dan verplicht om elke 50 meter een waarschuwingsbord op te hangen. Het juiste soort schrikdraad voor uw dieren gevonden? Plaats uw bestelling gemakkelijk en snel online.

https://www.schrikdraad.com