JCA dekok
Image default
Home

‘Dagje uit’ in Delft: de bioscoop en de kapsalon

‘Dagje uit’ in Delft: de bioscoop en de kapsalon

 

Tijdens corona zit nu bijna iedereen binnen. Het is goed dat we verantwoordelijkheid nemen, maar dat kan natuurlijk super saai zijn. Het enige wat je doet is werken en als je niet hoeft te werken kan je je soms nog erger vervelen. Natuurlijk kan je een rondje gaan wandelen of, voor de sportievelingen onder ons, een stukje gaan hardlopen. Ook dit gaat uiteindelijk vervelen. Je zorgt minder goed voor jezelf en al dat binnen zitten kan soms tot ongelukkigheid zorgen. Hier is een leuk idee van mij: ga naar Delft! Delft is een stad met vaak brede straten, dus als je over straat loopt heeft iedereen genoeg ruimte. Ook zijn er ontzettend veel leuke winkels die je even kan bezoeken, of als ze niet open zijn, gewoon even langs kan lopen. Delft heeft namelijk ontzettend leuke gebouwen waar je normaal misschien niet zo op let.

In Delft kan je naast leuke winkels bezoeken, ook een bezoek maken aan de bioscoop. Deze is namelijk nog gewoon open en draait van alles. Nieuwe en oude films worden vol op afgespeeld, wat ook super leuk is. Een voordeel is ook dat het vaak niet zo druk is. Zo kan je genieten van je film zonder te veel onderbrekingen of afleidingen van vervelende buren.

Denk ook aan winkels die diensten verkopen. Ga naar een kapsalon in Delft! Er zijn er genoeg om uit te kiezen en voor iedereen is er een juiste kapper. Zoek je naar een herenkapper Delft? Die zit dan waarschijnlijk maar op een paar honderd meter afstand. Zo kan je van je ‘dagje uit’ gelijk een lekkere spa dag maken. Eerst naar de bioscoop een film kijken en dan door naar de kapper om weer met een lekker fris gevoel naar huis te gaan. Je bent gelijk weer uit de ongelukkigheid van het thuis zitten en zolang je een mondkapje draagt, je handen ontsmet en afstand houd van anderen, is er een hele kleine kans op besmetting!

https://www.onekappers.nl/