JCA dekok
Home

CV-ketel laten plaatsen door loodgieter-apeldoorn.nl

Bij loodgieter-apeldoorn.nl kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar een vakkundige loodgieter voor het laten installeren van uw nieuwe cv-ketel. Onze loodgieters weten precies wat ze doen, dus bent u verzekerd van een vakkundige installatie.

Onderhoud door loodgieter-apeldoorn.nl

Bij loodgieter-apeldoorn.nl kunt u niet alleen terecht voor de installatie van uw nieuwe cv-ketel, maar ook voor het onderhoud hiervan. Het is zelfs mogelijk om een onderhoudscontract met ons af te sluiten. Wij zorgen dan dat het onderhoud regelmatig wordt uitgevoerd en plannen één per twee of één keer per jaar een afspraak met u in, zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar. Door het uitvoeren van onderhoud, gaat uw ketel langer mee en blijft deze veilig. Een cv-ketel die niet goed wordt onderhouden kan bijvoorbeeld koolmonoxide laten ontsnappen. Dit is een gevaarlijk gas. Laat uw ketel dus regelmatig controleren door een vakkundige en erkende loodgieter.

Bij spoed

Bij spoed kunt u ook bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld lekkage? Handel dan snel. Op die manier voorkomt u dat de schade groter wordt en de kosten groter. In het geval van een lekkage kunt u met spoed naar ons bellen en komen wij zo snel mogelijk naar u toe om de lekkage te verhelpen. Wij maken gebruik van diverse technieken om uw lekkage op te sporen, zonder veel gebruik te maken van hak- of breekwerk. Zelfs voor daklekkages kunt u bij ons terecht. Bij spoed kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week in contact komen met onze deskundige monteurs. Kijk voor meer informatie over onze werkwijze bij lekkages op onze website.

Waarom bij ons?

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor spoedklussen, maar ook voor periodiek onderhoud van bijvoorbeeld uw cv-ketel. Bij ons vraagt u gemakkelijk via de website een vrijblijvende offerte aan of plant u direct een afspraak. Bij ons bent u verzekerd van zeer scherpe prijzen en snelle hulp bij spoedgevallen. Wij zorgen altijd voor een goede service, wij zijn flexibel en denken graag met u mee over de beste oplossingen voor uw probleem. Kiest u voor de loodgieter in Apeldoorn, dan kiest u voor voordeel. Kijk voor meer informatie op https://loodgieter-apeldoorn.nl/