JCA dekok
Home

Dolce Gusto Mini Me Review

Het eigenzinnige Dolce Gusto-assortiment was Nestle’s reactie op de Tassimo-machines en het maakt een verscheidenheid aan drankjes, 30 om precies te zijn. Dit machinepark is onder de merknaam Nescafe Dolce Gusto.

De Dolce Gusto hebben slimme pods die kunnen bepalen hoeveel water en druk er nodig is voor elk type drankje. Je hebt de mogelijkheid om dit te negeren als je dat wilt. Als je dat niet doet, maakt de automatische speelinstelling van de Mini Me een verscheidenheid aan drankjes in 3 eenvoudige stappen zodra de machine is ingeschakeld.

  1. Doe er een cup in
  2. Verplaats de volumekiezer naar de aanbevolen niveaus op de cup
  3. Verplaats de hendel naar warm of koud op basis van de cup

Je hebt dan koffie net zoals bij de barista, maar dan thuis. Je kunt de cups online of in een supermarkt vinden.

De Dolce Gusto Mini Me is gemaakt voor Nescafe door Delonghi en Krups.

Dolce Gusto Mini Me Review

Deze Dolce Gusto Mini Me is perfect voor een druk huishouden dat in ongeveer dezelfde tijd zonder gedoe een lekkerder drankje wil drinken dan een instant koffie. 

Dolce Gusto Mini Me Review bevindingen

Deze machine wordt geleverd met 2 jaar garantie, maar lekkageproblemen zijn door meerdere gebruikers gemeld. Er zijn klachten over een luidruchtige werking.

Er is niet veel onderhoud nodig voor dit type podmachines, behalve om de paar weken af ​​te vegen. We raden aan de machine regelmatig te ontkalken, vooral als u in een gebied met hard water woont. Dit helpt de levensduur van de machine te verlengen.

Met ongeveer € 50 voor het basismodel is dit scherp geprijsd. De cups voor de Dolce Gusto kosten gemiddeld € 0,28 p.

Maar als u op zoek bent naar smaak van uw koffie, dan voldoet de Dolce Gusto mogelijk niet helemaal aan uw behoeften en moet u naar alternatieven zoeken. Het feit dat de melk uit een pad komt, verandert de smaak voor de koffiefan. Een optie om de smaak te verbeteren is een aparte melkopschuimer.

Lees onze beste koffiemachines voor thuisgebruik voor meer informatie over andere koffiepadmachines.

Mocha Dolce Gusto

Een mokka-koffie wordt tegenwoordig over de hele wereld anders geïnterpreteerd. Maar dit is een koffie die chocoladesiroop of poeder combineert met een shot espresso en melk of room. De hete espresso smelt het poeder of de siroop en zorgt voor een hemels aroma. Dit wordt vervolgens overgoten met warme melk en melkschuim of met room. Starbucks vullen hun Caffe Mocha met slagroom en creëren een verrukkelijke warme drank.

Koffie combineren met chocolade is niet nieuw. Sterker nog, het gaat honderden jaren terug toen Europeanen ontdekten dat dit een match made in heaven is en introduceerde een verscheidenheid aan drankjes, waaronder de bavareisa, een combinatie van koffie, chocolade en room.

Volgens koffie-onderzoekers gaat in Amerika mokka-koffie terug naar een Betty Crocker-recept in 1892.

Er is geen duidelijke geschiedenis voor de mokka-koffie over welk land kan zeggen dat ze het hebben geïntroduceerd. Maar het lijdt geen twijfel dat deze heerlijk heerlijke koffie geweldig is, vooral als het koud is.

Bekijk ook de mobiele airco aanbiedingen