JCA dekok
Home

Bemachtig nu uw eigen unieke eiken picknicktafel!

Bijna iedereen heeft er weleens aan gezeten, de eiken picknicktafel. Of het nou op school was of in het park, iedereen herkent de unieke eiken picknicktafel. Op www.eikenpicknicktafel.nl is er een breed aanbod aan eiken picknicktafels beschikbaar. Hierdoor is er voor iedereen wel een eiken picknicktafel beschikbaar. Alle eiken picknicktafels zijn op een ambachtelijke manier gemaakt in een van onze fabrieken. Naast eiken picknicktafels worden er op onze website ook nog andere producten aangeboden, zoals boomstam picknicktafels en eiken eettafels. Neem voor het gehele aanbod gerust een kijkje op www.eikenpicknicktafel.nl!

Het assortiment aan eiken picknicktafels

Hoofdzakelijk richten wij op ons het aanbieden van eiken picknicktafels. Deze picknicktafels zijn er in verschillende soorten en maten beschikbaar. Ten eerste de eiken picknicktafel met een lengte van twee meter en een gewicht van 180 kilogram. De tafel is 1,55 meter breed en 0,75 meter hoog. Natuurlijk zullen wij u helpen bij het plaatsen van alle zware picknicktafels. Ten tweede de eiken picknicktafel die wel drie meter lang is en daarom ook wat zwaarder is, namelijk 300 kilogram. De tweede eiken picknicktafel beschikt over dezelfde breedte en hoogte als de eerste picknicktafel. Dit maakt deze eiken picknicktafel ook een van de zwaarste picknicktafels. De derde eiken picknicktafel is 2,5 meter lang en weegt 200 kilogram. Daarnaast hebben we nog een extra lange eiken picknicktafel en dit is tevens de laatste picknicktafel voor volwassen. Tenslotte bieden wij nog een eiken picknicktafel voor kinderen, die 1,5 meter lang is en slechts 0,6 meter hoog. Deze kinderpicknicktafel weegt maar 80 kilogram en is daarom wat gemakkelijker om zelf te installeren.

Meer weten over eikenpicknicktafels.nl?

Gegarandeerd kunt u jarenlang genieten van de eiken picknicktafels vanwege het comfort en omdat ze er in elk jaargetijde leuk uitzien. Daarnaast bestaat de eiken picknicktafel al zo lang dat het ook niet snel “uit de mode” gaat. Particulier, bedrijf of overheid: overal past wel een eiken picknicktafel. Mocht u nog vragen of interesse hebben in ons aanbod aan eiken picknicktafels, dan horen wij het uiteraard graag. Neem daarvoor even contact op via de gegevens op onze website www.eikenpicknicktafel.nl.