JCA dekok
Home

Welk cilinderslot beveiligd uw woning echt goed?

Wat is een cilinderslot?

Een cilinderslot is een soort slot dat werkt met een cilinder en een behuizing. Plaatjes of kogeltjes blokkeren de cilinder van draaien in de behuizing tot de bijpassende sleutel in het slot wordt gestoken. Enkel wanneer die juiste sleutel in het slot en de cilinder wordt gestoken, kan de cilinder worden gedraaid in de behuizing. Wanneer dit gebeurt, opent het slot. Meestal bestaat het uit een slot en een losse cilinder. Hierdoor kan deze makkelijk vervangen worden als men de juiste sleutel in bezit heeft.

Wat is het beste cilinderslot?

Wanneer u nieuwe cilindersloten koopt, van bijvoorbeeld M&C cilinders, komt het goed van pas als u weet hoe u deze moet vervangen. Hieronder geven wij alvast de uitleg zo goed mogelijk door zodat u zelf aan de slag kunt.

Er wordt heel veel ingebroken door het cilinderslot eruit te trekken. Door een cilinder te nemen met het SKG 3* keurmerk en met gehard stalen brug (wat niet standaard onder het SKG 3* keurmerk valt) weet u zeker dat uw woning weer goed beveiligd is.
Er is een test op internet waar verschillende soorten SKG 3* cilindersloten getest zijn. Daaruit zijn de cilindersloten van M&C als 1 van de beste uitgekomen. Nou heeft M&C ook alweer nieuwere cilinders uitgebracht. Dat is de M&C matrix en de M&C Condor. De beste cilindersloten in zijn prijs.

https://mc-cilinder.nl/cilindersloten/