JCA dekok
Home

Verzendzakken

 

Verpakking Voordeel heeft verschillende soorten verzendzakken in het assortiment. Elke COEX heeft weer een ander voordeel, dus denk er goed over na welke soort je bestelt. Zo voorkom je dat je uiteindelijk verzendzakken hebt in de verkeerde maat.

 

Kleine maat

Een kleine maat COEX is handig als je wilt dat het pakket elk moment van de dag bezorgd kan worden. Grotere verzendzakken passen niet door de brievenbus heen en moeten aangenomen worden door de klant. Dit betekent vaak dat de klant enkele uren thuis moet blijven, omdat de postbezorger niet precies weet hoe laat hij bij het desbetreffende huis kan zijn. Dit kan vele ongemakken geven. Mensen moeten werken, naar school of willen gewoon even naar de supermarkt kunnen. Om dit te kunnen moet een klant vragen of of iemand anders even op zijn huis wil passen echter. Dit kan veel stress en ongemak opleveren. Mensen vragen liever niet ander mensen om hulp en blijven hierdoor maar een paar uur thuis en zeggen afspraken af. Dit zorgt ervoor dat ze minder graag producten willen bestellen. Om deze situatie te voorkomen is het belangrijk om zoveel mogelijk verzendzakken te gebruiken die door de brievenbus passen. Op elk moment van de dag kunnen de bestelde producten dan bezorgd worden en de klant kan gewoon doen wat hij of zij wil.

 

Grote maat verzendzakken

Grotere verzendzakken zijn handiger bij een grote bestelling. In een groter formaat kan of één groot kledingstuk, zoals een ochtendjas, of meerdere kleine kledingstukken. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk in één keer een heleboel sokken bestellen, welke daarna ook allemaal in één keer bij je thuis bezorgd worden. Voordat je als winkel verzendzakken bestelt, is het dus handig om na te denken over het formaat dat je nodig hebt. Wanneer je veel kleine kledingstukken verkoopt, kun je beter kleinere verpakkingen aanschaffen dan wanneer je veel grote kledingstukken verkoopt. Hiermee speel je in op de behoefte van de klant. Bekijk alle maten verzendzakken die er zijn bij Verpakking voordeel.