JCA dekok
Image default
Zorg

Oud worden in de comfortabele appartementen van deze woonzorg in Groningen

Is uw huidige woning niet toegankelijk genoeg meer? Of heeft u specialistische zorgvraag waardoor u niet meer zelfstandig kunt wonen? Dan is deze woonzorg in Groningen genaamd Leyhoeve Exploitatie een perfecte oplossing. In deze woongemeenschap staan verschillende soorten appartementen; zowel voor ouderen die zelfstandig kunnen wonen als voor ouderen die ondersteuning nodig hebben. Verschillende soorten zorg zijn hier altijd binnen handbereik. Door de vele faciliteiten en activiteiten kunt u hier comfortabel wonen en oud worden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.

Een persoonlijke aanpak

In deze woonzorg in Groningen kunt u een persoonlijke aanpak verwachten. Er zijn bijvoorbeeld verschillende appartementen beschikbaar die geschikt zijn voor ouderen die nog zelfstandig kunnen wonen. Er zijn ook zorgsuites voor ouderen die meer zorg en ondersteuning nodig hebben. In welke situatie u ook zit, u zal hier de juiste zorg verwachten. Er is een mogelijkheid voor specialistische zorg en ook voor thuiszorg. Zo kunt u zelfstandig blijven leven, maar ontvangt u wel alle zorg die u nodig heeft.

Uw eigen appartement

Wanneer u zelfstandig kunt wonen, krijgt u een volledig appartement. Hierin zitten ook een keuken en badkamer inbegrepen. U kunt dit appartement helemaal zelf inrichten. Het is ook mogelijk om de keuken of badkamer aan te passen naar uw wensen. Hierdoor leeft u in uw eigen appartement dat volledig voldoet aan uw wensen. U heeft dus veel vrijheid en keuzemogelijkheid wanneer het aankomt op uw eigen woning.

Een sociaal leven

Bij Leyhoeve Exploitatie kunt u eenvoudig deelnemen aan veel verschillende activiteiten en clubs. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn om eenzaam te worden. Veel ouderen in deze woonzorg in Groningen zijn nog actief en hebben veel sociale contacten. Door de ruime faciliteiten heeft u alles wat u nodig heeft op één locatie. Dit is dus een heerlijke plek om uw dagen door te brengen.

https://www.leyhoeve.nl/