JCA dekok
Image default
Sport

Tennishal én fitness bij deze expert in Delft

Een sportschool én indoor tennishal in één: je vindt het in Den Hoorn bij Sportcenter Allround. Deze sportschool die nabij Delft gelegen is, biedt alles wat je als sportieveling nodig hebt. Zo hebben ze een gigantisch fitnessgedeelte waar je heerlijk kunt trainen op een van de vele nieuwste fitnessapparaten, hebben ze een grote zaal waar je met gewichten kunt trainen en geven ze wekelijks meer dan 150 verschillende groepslessen om jouw lichaam helemaal in vorm te houden. Ben je meer van de balsporten en wil je geen kou lijden? Dan kun je er zelfs voor kiezen om de fitness in Delft over te slaan, maar in hetzelfde gebouw een heerlijk potje tennis te gaan spelen met een van je vrienden of tegen een echt waardige tegenstander. Het kan allemaal bij deze fantastische sportschool in Den Hoorn, nabij Delft!

Tennislessen of op eigen houtje spelen?

Als jij ervoor kiest om te gaan tennissen bij deze fitness nabij Delft, dan heb je de keuze uit diverse opties. Vooral in de winter is het fijn om niet in de vrieskou buiten te hoeven spelen, maar gewoon heerlijk kunt bewegen in een binnenruimte. Je kunt er dan voor kiezen om een winterpas aan te schaffen, die het mogelijk maakt voor jou om elke week op een vast tijdstip de baan te gebruiken. Wil je echter nog een paar lessen hebben of ben je een beginner? Dan vind je bij deze sportschool nabij Delft ook nog goede instructeurs die van jou een echte toptennisser maken! Bovendien kun je na de tennis ook je spieren nog eens even lekker oprekken door de heerlijke yogalessen die ook bij Sportcenter Allround in Den Hoorn gegeven worden. Niets is te gek bij deze fitness nabij Delft!

Kies in plaats van een tennisvereniging voor deze expert

Wil jij graag leren tennissen, maar wil je niet lid worden van een tennisvereniging? Dan is deze sportschool nabij Delft dé plek waar jij wilt zijn voor fitness en tennis. Neem nu een abonnement en ga wekelijks heerlijk trainen! Voor meer informatie kun je contact opnemen met deze specialist.