JCA dekok
Image default
Sport

Online teambuilding met bijpassende prijzen!

Thuiswerken is het devies geworden. Daar zitten voor veel mensen voordelen aan maar het sociale aspect van werken wordt zo wel een beetje ondergesneeuwd. Het is jammer dat je collega’s veel minder spreekt en voor bedrijven is het een uitdaging om het teamgevoel op peil te houden en de communicatie soepel te laten verlopen. Gelukkig bieden de tijden ons ook steeds meer tools om op afstand met elkaar om te gaan. Aan jou de taak om hier creatief mee om te gaan!

Creatief met online evenementen voor bedrijven

Zoom & Team meetings zijn hele handige apps om met je collega’s in contact te blijven. Steeds meer bedrijven werken met scrum teams die op dagelijkse of wekelijkse basis afspreken om werkzaamheden en plannen door te spreken. Super handig maar ook erg zakelijk. Je kunt ook een hoop leuke dingen doen die het teamgevoel versterken. Een online vrijdagmiddagborrel bijvoorbeeld, waarbij het bedrijf de drankjes sponsort. Of een quiz met vragen over het bedrijf of je collega’s. Ook andere spelletje kun je in een gezellige setting spelen met je collega’s zoals een potje pictionary. Je kunt van alles verzinnen, zelfs een sportuitdaging waarbij je de voortgang van alle deelnemers in de gaten houden door wekelijkse of maandelijkse online meetings. Je enige beperking is je eigen creativiteit!

Bijpassende sportbekers en medailles bestellen

Je online teambuildingactiviteiten zijn natuurlijk pas compleet met prijzen voor de winnaars. Je kunt een persoonlijk cadeau geven of een ‘inside joke’ vanuit het bedrijf. Ook traditionele sportbekers of medailles bestellen voor je evenement is een populaire optie. Zeker wanneer je de onderlinge competitie eens stevig wilt prikkelen! Je kunt zelfs een wisselbeker kopen die je ieder evenement opnieuw kunt gebruiken, uiteraard met de naam van de huidige kampioen afgedrukt! De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een standaard medaille tot een gepersonaliseerde kampioensschaal kopen, het kan allemaal!