JCA dekok
Image default
Zorg

Duidelijke verbetering met fysiotherapie in Nijmegen

Met behulp van fysiotherapie in Nijmegen zal je lichaam een stuk soepeler worden. Ons lichaam is immers zo gemaakt dat we soepel kunnen bewegen. Helaas is niet iedereen gezegend met een soepel lichaam. Zo zijn er genoeg mensen die last hebben van vermoeidheid, stijfheid en pijn. Wanneer je fysiotherapie in Nijmegen neemt, zal je merken dat die klachten langzamerhand zullen afnemen. De therapie werkt goed doordat er eerst wordt gezocht naar de oorzaak van de klachten. Vervolgens gaan we samen kijken hoe we die oorzaak kunnen stoppen en hoe de klachten het best te behandelen zijn. Stap voor stap zal je merken wat voor impact de sessies hebben. Dit heeft veel positieve gevolgen voor je leven, je kan dan namelijk steeds prettiger bewegen in je eigen lichaam.

Welke klachten we kunnen verhelpen

Bij de fysiotherapie in Nijmegen kunnen verschillende kwalen verholpen worden. De meeste mensen beginnen met fysiotherapie omdat ze pijn of last hebben bij bepaalde bewegingen die ze maken. Daarnaast zijn er ook genoeg mensen die therapie nemen vanwege hoofdpijn en trillingen. Dit kan ook middels de fysiotherapie in Nijmegen verholpen worden. De oorzaak ligt vaak bij bepaalde triggerpoints in de spieren. We maken gebruik van verschillende methodes, we gebruiken dus ook methodes die jouw klachten kunnen verhelpen.

Het verloop van de behandeling

Wij doen ons uiterste best om de fysiotherapie in Nijmegen zo optimaal te laten verlopen. Zo zal er geen onnodige tijd verloren gaan. De eerste afspraak zullen we bezig zijn met het onderzoeken van je lichaam. Dit doen we door te kijken welke klachten je hebt en waar. Wanneer de klachten duidelijk zijn, zullen we op zoek gaan naar de oorzaak. Doordat we eerst de oorzaak vaststellen bij de fysiotherapie in Nijmegen is het mogelijk om jou zo efficiënt mogelijk te helpen. Na het vaststellen van de oorzaak gaan we samen met jou een behandelplan opstellen.