JCA dekok
Image default
Zorg

Een wasbare onderlegger voor op bed en andere producten voor een optimale hygiëne

Tegenwoordig zijn er veel slimme, handige oplossingen voor hygiëneproblemen op de markt, maar deze zijn vaak niet verkrijgbaar bij de reguliere drogist of apotheek. Daarom biedt Van Manen Hygiëneproducten de beste oplossingen aan voor onder meer urineverlies. Ze verkopen namelijk een wasbare onderlegger voor op bed, zodat u niet bang hoeft te zijn voor urinevlekken in uw beddengoed. U hoeft dankzij dit product ook niet uw gehele bed telkens te verschonen, maar slechts de onderlegger. Ook voor het verwijderen van urinevlekken in beddengoed, het tapijt of een ander oppervlak, bieden ze een oplossing. Met de Uri-Go heeft u deze vlekken in een mum van tijd verwijderd. Ontdek snel alle handige producten van deze expert!

Hoe werkt het incontinentiemateriaal van deze expert?

De Uri-Go is een vloeistof in een sprayfles die u gemakkelijk op de vlek aanbrengt. De vlek, en de geurtjes, lossen vervolgens vanzelf op. Omdat dit product biologisch afbreekbaar en onschadelijk is, hoeft u het oppervlak niet meer te wassen of uit te spoelen. Dit middel is tevens geschikt voor vlekken van huisdieren als honden en katten. Om urinevlekken in bed te voorkomen, bieden ze een wasbare onderlegger aan. Deze is verkrijgbaar in diverse maten, zodat er altijd een geschikte variant voor u bij zit. Verder bieden ze ook incontinentie-ondergoed aan voor zowel mannen als vrouwen en u vindt er plaswekkers.

Ervaar het gemak van de producten tegen urinevlekken

Wilt u meer comfort en gemak ervaren en geen last meer hebben van incontinentie? Dan zijn de Uri-Go en de wasbare onderlegger voor op bed dé oplossing. Naast incontinentiemateriaal bieden zij ook producten aan voor diverse branches. Denk hierbij aan de horeca, medische praktijken en tattooshops. Bent u benieuwd naar hun producten? Bekijk dan snel het gehele assortiment en plaats eenvoudig een bestelling online voor een comfortabele en hygiënisch leven.