JCA dekok
Image default
Zorg

Begeleid wonen voor jongeren en jongvolwassenen

Loop je momenteel in je huidige situatie ergens tegenaan? Zijn er bepaalde valkuilen die je regelmatig tegenkomt? Hoe ziet je gewenste leven eruit? Leviaan kan je hierbij helpen. Samen wordt er gekeken naar je valkuilen, maar ook je kwaliteiten. Zo kan er gezocht worden de beste oplossingen. Hoe kunnen persoonlijke doelen bereikt worden en welke stappen zijn hierbij nodig? Het zijn vragen waar de professionals je graag bij helpen.

Wooncoaching vanuit Kamers met Kansen

Leviaan biedt vanuit het project Kamers met Kansen wooncoaching aan jongeren tussen de 18 en 25 jaar. Het traject begeleid wonen, genaamd Kamers met Kansen, is geschikt voor jongeren en jongvolwassenen die nog niet op hun eigen benen kunnen staan, maar dit wel graag zouden willen. Het idee van de wooncoaching is dat je binnen twee jaar begeleid wonen klaar bent om op je eigen benen te staan. Samen met een coach stel je jouw persoonlijke doelen op. Wat wil je graag realiseren binnen die twee jaar en welke stappen zijn er nodig om dit te bereiken? Kies voor begeleid wonen voor jongeren en in een stabiele woonomgeving zul je nauw samenwerken aan een mooie toekomst.

Een trainingscentrum voor jongeren met autisme

Leviaan biedt ook een trainingscentrum aan waar jongeren met autisme zich optimaal kunnen ontwikkelen. De begeleiders en professionals van de organisatie houden altijd rekening met de beperkingen en mogelijkheden van de jongvolwassenen. Daarnaast worden er samen passende oplossingen voor de cliënt gezocht. In de loop van de twee jaar begeleid wonen worden alle vaardigheden aangeleerd die je nodig hebt om je staande te houden in de maatschappij.

Kies voor een traject op een van de locaties in het land

Leviaan biedt begeleid wonen voor jongeren met een psychische kwetsbaarheid aan. In een veilige en beschermde omgeving werk je samen met je coach aan een zelfstandige toekomst. Kamers met Kansen zit verspreid door heel Nederland. Profiteer van een plek waar je veilig en rustig tot jezelf kunt komen. Leer samen met andere jongeren hoe het is om je eigen huishouden te runnen, schoon te maken, te koken en sociale vaardigheden op te bouwen. Ben je nieuwsgierig naar de opties voor jouw persoonlijke situatie? Neem dan gerust contact op met de specialisten.

https://leviaan.nl/