JCA dekok
Home

Loodgieter-nijmegen.nl voor al uw klussen

Bij loodgieter-nijmegen.nl kunt u voor al uw klussen terecht. Of het nu gaat om een spoedklus of het jaarlijkse cv-onderhoud, wij doen het allemaal! 

Loodgieter-nijmegen.nl staat voor u klaar

Bij loodgieter-nijmegen.nl staan wij graag voor u klaar bij spoedklussen. Het gebeurt wel eens dat u plotseling in een plas water staat door een lekkage. Het is in dat geval belangrijk om snel te handelen, omdat u wilt voorkomen dat de lekkage erger wordt. Schakel daarom onze hulp in. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en zelfs in de weekenden kunt u ons bereiken. Of het nu gaat om een daklekkage of een lekkende leiding, wij verhelpen het allemaal. Naast spoedklussen zoals lekkages en verstoppingsproblemen van uw riool, staan wij ook voor u klaar bij de installatie en onderhoud van uw cv-ketel. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren zorgt u voor een langere levensduur van uw cv-ketel. 

CV-installatie en onderhoud

Een nieuwe cv-ketel installeren is een grote klus. Deze klus kunt u het beste laten uitvoeren door professionals. Bij ons vindt u deze professionals. Wij weten alles over de installatie van cv-ketels en het onderhoud ervan. Regelmatig onderhoud aan uw ketel zorgt ervoor dat storingen eerder worden voorkomen en reparatiekosten binnen de perken blijven. Daarnaast is het verstandig om eens in de 12 tot 15 jaar een nieuwe ketel te laten installeren. Soms zelfs al eerder! Een nieuwere ketel heeft een hoger rendement en bespaart uiteindelijk veel meer op uw energiekosten. Het comfort van uw woning wordt daarnaast ook nog eens vergroot doordat uw woning eerder op de juiste temperatuur is. Wanneer u uw nieuwe ketel door ons laat installeren, kunt u hierbij ook direct een onderhoudscontract afsluiten. Dan komen wij regelmatig langs om uw ketel goed te onderhouden en heeft u er zelf geen omkijken meer naar. 

Over ons

Bij ons profiteert u van hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Wij werken alleen met ervaren monteurs, zo bent u verzekerd van het beste resultaat. Wij geven altijd advies op maat, zodat u alleen betaalt voor wat er echt nodig is. Wilt u meer weten? Kijk dan op onze website.