JCA dekok
Home

Deze kartonnen dozen zijn echt uniek en geweldig!

Wilt u ook uw eigen unieke kartonnen dozen online bestellen voor een goede prijs? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres. Bij Dozenhal kunt u terecht voor allerlei verschillende soorten en maten dozen voor een goedkope prijs! Ze verkopen daar niet alleen maar dozen, maar ook andere producten en diensten. Bovendien kunt zelfs een eigen ontwerp laten creëren op de dozen!

Uw eigen logo of design op de kartonnen dozen!

Met de kartonnen dozen van Dozenhal heeft u allerlei verschillende opties waar u uit kan kiezen. Bijvoorbeeld de dikte, lengte en hoogte van de doos. Maar wist u ook dat u uw eigen logo of design erop kan laten drukken voor een goed prijsje? Deze dozen kunnen uw visitekaartje zijn naar de klant toe en is de eerste indruk die zij krijgen van uw bedrijf en diensten. Daarom is het van belang dat deze op de juiste manier wordt gedrukt en wordt ontworpen. Wij bij Dozenhal helpen u hier graag bij. U geeft op onze website aan welke maten dozen u wilt kopen en voegt daarbij een design aan toe. Bijvoorbeeld, als het kerst is komt er een bedrukking van een kerstboom of een kerstman. In het design bent u geheel vrij in. U bepaald hoe en wat er op de doos komt.

Ervaring

‘Ik heb een eigen bedrijfje in de omgeving van Zaandam waar ik bepaalde hobby spullen verkoop. Maar sommige spullen moet ik opsturen naar klanten van mij. Gelukkig heb ik nu een website waar ik mijn verzenddozen kan kopen veel weinig geld. Bovendien kan ik ze ook nog een eigen ontwerp geven, zodat de klant meteen weet van welke winkel het is. Het is een makkelijke en snelle manier van bestellen. Bovendien heb ik tot nu toe alleen maar goede ervaringen gehad met Dozenhal. Ze zijn altijd op tijd met leveren en ik heb geen gedoe gehad. Ik vind het echt een top bedrijf!

Contact

Wilt u meer weten over Dozenhal en zijn producten? Bekijk dan het volledige assortiment op www.dozenhal.nl en bestel vandaag nog uw eigen kartonnen dozen!