JCA dekok
Home

De prijzen voor mantelzorgwoningen lopen uiteen

De prijzen mantelzorgwoning kunnen erg van elkaar verschillen. De uiteindelijke prijs is natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren. U heeft bij Mantelzorg Wernsen de mogelijkheid om op de uiteindelijke kostprijs te besparen door bijvoorbeeld de mantelzorgwoning niet sleutelklaar op te laten leveren. Sleutel klaar opleveren betekent dat u er zo in kunt zodra u de sleutel van uw mantelzorgwoning overhandigd krijgt. U hoeft er zelf helemaal niets meer aan te doen. Maar u heeft bij hen ook de keuze om toch zelf een aantal zaken zelf uit te voeren, wat de uiteindelijke prijs voor de mantelzorgwoning aanzienlijk kan drukken.

De prijzen voor mantelzorgwoningen zijn mede afhankelijk van persoonlijke wensen

De prijzen voor mantelzorgwoningen kunnen daarom erg van elkaar verschillen waardoor op voorhand niet exact aan te geven is wat een mantelzorgwoning kost. Om dat exact te kunnen berekenen, is een persoonlijk adviesgesprek zeker aan te raden. Zo kan in dat persoonlijk adviesgesprek naar voren komen dat u bijvoorbeeld de behoefte heeft aan een badkamer die aan te passen is, misschien vindt u het idee van een in hoogte verstelbare keuken wel een aangename optie. Een tegelvloer is eenvoudiger te onderhouden dan een houten vloer. Wilt u domotica in uw mantelzorgwoning laten inbouwen? Dit en nog veel meer (luxe) is allemaal mogelijk, maar ook bepalend voor de prijs van uw woning. Een jongvolwassene stelt mogelijk andere eisen en wensen aan de aanwezige voorzieningen in de mantelzorgwoning dan een oudere bewoner. Zoals al eerder aangestipt, veel factoren zijn van invloed op de prijs.

De mantelzorgwoningen van Wernsen passen binnen uw budget

Niet alleen bovengenoemde voorzieningen bepalen de prijzen van mantelzorgwoningen, ook de oppervlakte van de totale woning uiteraard, net als het fundament waarop de woning komt te staan en de afwerking zijn bepalend voor de kosten. Bij Mantelzorg Wernsen staat voorop dat uw wensen altijd centraal staan. In combinatie met de jarenlange kennis en ervaring van de professionals zal uw mantelzorgwoning altijd passend bij uw budget tot stand komen. Zodat u van een prachtig eindresultaat kunt genieten met de juiste zorg dichtbij én op maat.