JCA dekok
Home

BADKAMER IDEEËN, TRENDS EN DIY’S

Grote kans dat jij jouw badkamer het liefst zou willen verbouwen. Wonderewoonwereld.nl biedt 1001 badkamer ideeën en mega veel inspiratie. We helpen je met het uitwerken van jouw moodboards voor de verschillende badkamer ontwerpen en bieden nog veel meer badkamer inspiratie via onze social media kanalen. We begrijpen dat je niet iedere maand een andere badkamer kunt aanschaffen, maar met de juiste tips en voorbeelden van badkamers kan er al veel verschil worden gemaakt met het aanpassen van de juiste accenten. Bij ons vindt je altijd de nieuwste badkamer trends en hoe je deze in je huidige badkamer kunt toepassen.

PLAN VOOR DE INRICHTING

Een nieuwe badkamer uitzoeken is meestal niet iets wat je dagelijks doet. Het kan dan ook een behoorlijke klus zijn wanneer je een nieuwe badkamer gaat uitzoeken. Zowel een keuze maken voor de tegels, als het inrichten van de ruimte gaan behoorlijk lastige keuzes. Dit zijn keuzes waar we je graag bij helpen. We delen graag onze badkamer ideeën en onze favoriete tegels. Er is altijd wel iets wat bij jou past. Of het nu gaat om een kleine badkamer of om inspiratie voor het juiste sanitair, je bent bij ons aan het juiste adres voor de nodige badkamer inspiratie.

BADKAMER TRENDS EN VOORBEELDEN

Wanneer je -net als wij- een enorme interieurliefhebber bent, ga je waarschijnlijk ook graag mee met de trends. Dan is het wel belangrijk om te weten of je beter voor de witte metrotegel moet gaan of dat je toch beter voor een vierkante grijze badkamertegel kunt kiezen. Het aanbrengen van accessoires in de badkamer kunnen ook zorgen voor een groot verschil. Wel is het dan goed om te weten welke kleur het best bij jou past, maar ook een trendy vibe geeft. Naast de nodige badkamer inspiratie kan je bij ons ook voldoende inspiratie vinden voor je slaapkamer, woonkamer en babykamer.

KLEIN MAAR FIJN

Het inrichten van een kleine badkamer is vaak net iets lastiger dan het inrichten van een grote badkamer. Maar niet getreurd! Er zijn nog voldoende mogelijkheden. Door gebruik te maken van de juiste kleuren, spiegels en een goed verlichtingsplan kan jouw mini badkamer omgetoverd worden tot een fijne ruimte. Wij delen onze badkamer inspiratie en voorbeelden graag met je. Onze bloggers en stylisten helpen je verder in onze blogs.

Vind meer wooninspiratie

Wondere Woon Wereld is het online wooninspiratie platform voor de echte interieur junk. Wij verzamelen dagelijks de vetste woonideeën en houden jou dagelijks op de hoogte van de nieuwste woontrends. Verder vind je hier handige DIY’s voor jouw interieur en praktische tips voor de inrichting van jouw droom woning. Verder vind je in onze wonderewoonwinkel unieke eyecatchers voor je eigen interieur, dus laat je inspireren en haal je eigen verhaal in huis.

 

https://wonderewoonwereld.nl/