JCA dekok
Home

Wat is de beste investering in je huis?

Wat is de beste investering in je huis?

Ben je al jaren van plan om iets met de zolder te doen? Denk je aan een dakkapel, dakopbouw of nokverhoging, maar zie je er tegenop om uit te zoeken wat voor jouw huis de beste oplossing is? Het hoeft niet zo ingewikkeld te zijn.

Dakkapel creëert een extra kamer

Met een dakkapel voeg je binnen een dag een nieuwe kamer aan je huis toe. Die donkere lage zolder kan als volwaardige slaap- of studeerkamer worden gebruikt door meer licht toe te voegen. Ook de hoogte kan worden aangepast zodat je gewoon overal rechtop kunt staan.

Op die manier creëer je niet alleen extra ruimte voor je gezin, maar je huis vermeerdert ook in waarde. Eén van de beste investeringen in je huis dus!

Wat zijn de mogelijkheden?

Er is tegenwoordig van alles mogelijk om van je zolder een volwaardige kamer te maken. Een standaard dakkapel biedt al veel extra ruimte. Standaard wil niet zeggen dat de uitvoering ook standaard is. Je kunt kiezen uit allerlei formaten en materialen, met of zonder Frans balkonnetje.

Als een standaard dakkapel niet voldoende stahoogte biedt, dan is een dakopbouw een goede oplossing. Wil je twee kamers verhogen? Dat kan eenvoudig met een nokverhoging worden gerealiseerd. Hiermee krijg je maar liefst 30% meer vloeroppervlakte!

Welke dakkapel past bij mij?

Een dakkapel of -opbouw kan in allerlei materialen en kleuren worden gemaakt. Je kunt zelf kiezen voor de stijl die je het beste vindt passen bij jouw huis: modern, landelijk of klassiek.

De kozijnen worden aangepast aan de kozijnen van andere verdiepingen en ook de dakbedekking wordt afgestemd op de dakpannen of de dakbedekking die je al hebt. Zo wordt jouw uitbouw één geheel met de rest van je huis.

Help! Zoveel keuze!

Zoals je ziet is er een heleboel mogelijk. Bij Ruiter Dakkapellen helpen ze graag om samen de beste dakkapel voor jouw huis te vinden. Als je vertelt wat je wensen zijn, dan adviseren ze je over de mogelijkheden. In een dag kunnen ze jouw dakkapel plaatsen. Het enige wat jij nog moet doen, is je nieuwe kamer inrichten!

Alvast wat inspiratie op doen? Bezoek de website van Ruiter Dakkapellen.

https://www.ruiterdakkapellen.nl/