JCA dekok
Home

Wat zijn de voordelen van automatische deuren

Tegenwoordig heeft haast elke winkel, hotel, ziekenhuis, kantoor of bank een automatische deur. Vroeger waren deze deuren luxe goed maar heden ten dage zijn ze heel goedkoop waardoor meer ondernemers ervoor kiezen om een automatische deur te zetten. Een automatische deur heeft veel voordelen zowel voor de bezoekers, personeel en het bedrijf of instantie

De voordelen

Een automatische deur biedt comfort en gemak aan alle bezoekers. Stel je voor je moet met de stoot wagen va je kind de bank of supermarkt in en je moet eerst een deur open zien te houden. Met een automatische deur kom je gewoon binnen lopen zonder een spelletje te spelen met de deur.

Ook voor ouderen of gehandicapten en kinderen is een automatische deur een zegen. Als er niemand in de buurt staat op de deur open te doen dan is het natuurlijk een geworsteld met de deur terwijl een automatische deur heel simpel en gemakkelijk is.

Wanneer je aan het winkelen bent kun je makkelijk zonder te worstelen met de zware eiken deuren andere winkels binnen. Zo kunnen meerdere mensen sneller en effectiever door.

Een automatisch deur is gastvriendelijker dan zo een deur met een piepglas. Ten eerste kun ej gewoon naar binnen kijken omdat de meeste automatische deuren van glas zijn en zodra je dichtbij de deur bent gaat deze heel warm en welkom hetend open voor voorbij lopende klanten. Dus ook al was de klant niet van plan de winkel binnen te komen zal deze meteen de winkel binnen stappen.