JCA dekok
Home

Verdeelkasten voor de bouw

Ook al onmisbaar op elke bouwplaats zijn verdeelkasten, ook wel eens zwerfkasten genoemd. Zonder deze kasten die elektriciteit verdelen, is het bijzonder lastig werken, want zonder deze kasten kun je namelijk niet overal op het bouwterrein beschikken over elektriciteit. En elektriciteit is onmisbaar op echt elke bouwlocatie. Verdeelkasten dragen zorg voor het distribueren van de elektrische aansluitingen op de bouwplaats, nadat de bouwmeterkasten al eerder de elektrische aansluitingen van het bouwterrein op het energienet hebben verzorgt. Een onmisbaar element op elke bouwplaats dus, deze zwerfkasten. Je koopt ze bij AIC.nl.

De voordelen
Bij AIC heb je bouwmeterkasten van 32 tot en met 63A. Bovendien worden de ook al onmisbare componenten als kracht- en lichtnetdozen en zekeringsautomaten bijgeleverd. Met goede en veilige verdeelkasten kan op elke bouwplaats altijd veilig met elektriciteit gewerkt worden. Verdeelkasten worden vanwege het feit dat ze vaak her en der over het bouwterrein geplaatst worden ook wel zwerfkasten genoemd. Goede verdeelkasten zijn in elk geval kasten met een waterdichte afdichting, een heel stevige, solide behuizing en stekkers die goed aansluiten. Veiligheid staat altijd voorop bij de juiste kasten, die van vier- of vijfpolige aansluitingen zijn voorzien. De verdeelkasten zelf hebben zes aansluitingen (voor 230V) voor het wat lichtere gereedschap. Dan moet je denken aan onder meer boormachines, slijptollen en acculaders.

Bouwmeterkasten op maat
Zwerfkasten heb je in allerlei soorten en maten. Wie hecht aan veiligheid boven alles, laat zich bij voor de aanschaf goed en deskundig voorlichten. Het is en blijft werken met elektriciteit met dus altijd op de loer liggende gevaren. Er is echter altijd een verdeelkast op maat, een kast die voldoet aan uw specifieke wensen en eisen.